Gratis distanskurs

I samband med COVID-19:s utbrott

I den rådande situationen för COVID-19 erbjuder vi just nu gratis distanskurser och webinar till och för särskilt viktiga samhällsorgan för att underlätta arbete från distans.

http://Simon%20Hoof,%20Förvärvs-%20och%20etableringsansvarig%20på%20Consid

Simon Hoof

Förvärvs- och etableringsansvarig

simon.hoof@consid.se 076-822 31 66

Gratis utbildning i distansarbete

Det är viktigt att vi alla hjälps åt nu och gör vad som krävs för att Sverige inte ska stanna. Som ett led i den rådande situation för COVID-19 där många företag och organisationer tvingas arbeta hemifrån vill vi nu bidra och göra en insats från näringslivssektorns håll.

Vårt initiativ för utbildning och lärande, Excellerate, erbjuder därför distanskurser och webinar gratis till och för särskilt viktiga samhällsorgan.

Detta innefattar bland annat kursen Office365 som innebär utbildning för hur du använder digitala system för arbete på distans. Med detta initiativ hoppas vi kunna bidra till att hålla Sverige igång under krisen och till att fler företag gör vad de kan!

Är din organisation intresserad av denna gratis utbildning? Skicka oss en intresseanmälan nedan så återkommer vi så snart vi kan.

Gratis distansutbildning för viktiga samhällsorgan

Intresseanmälan

  Consid – ett prisvinnande bolag

  Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

  Dagens industri gasellföretag 2020

  Gasellföretag
  9 år i rad

  Veckans affärer Superföretag 2020

  Superföretag
  8 år i rad

  Karriärföretagen 2021

  Karriärföretag
  6 år i rad

  Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

  Sveriges bästa
  arbetsgivare

  Läs mer om våra utmärkelser