Halloween

Are you ready for a night of spoooooooky?

Då var det dags att samlas igen, denna gången ska ni göra er redo för en otäckt härlig Halloweenfest. Så vässa vampyrtänderna ordentligt – det är dags att forma ditt eget firande med dina närmsta – familj, vänner eller kollegor – och njuta av en läskigt härlig Halloween!

Välkommen till en otäckt härlig Halloweenfest – för våra läskigt duktiga medarbetare!

Det är dags att leta igenom källarförrådet efter den där påsen med utklädningsgrejer, för nu är det dags att ta på dig din läskigaste outfit och skapa en kväll för dig och dina närmsta (kollegor, familj eller vänner – you pick!). Det blir god mat, dryck och en riktigt, riktigt bra tävling. Det här vill du inte missa.

Halloweentävling – Transsylvanien nästa!

Ingen Halloween utan att vässa tävlingsfingrarna, inte sant? Denna gången har vi en vinst utöver det vanliga, håll i häxhatten nu, – nämligen en resa för två till vampyrernas hemland, TRANSSYLVANIEN! Yup, du hörde rätt, vi skämtar inte. Hur vinner man det här nu då funderar du? JO, under kvällen ska du lägga upp ditt firande samt en bild på din ”utklädnad”, läskigast/knäppaste/coolaste outfit + mest spekatkulära firande vinner. Så, för tydlighetens skull:

  1. Ta en bild på ditt firande
  2. Ta en bild på din outfit
  3. Publicera dessa på Instagram (gör som ett bildspel om du inte vill göra två inlägg) under @peopleofconsid och på ditt instagramkonto under #considhalloween (glöm ej att ha ett öppet konto, annars kan vi ej se bilderna), mejla också till ebba.envall@consid.se
  4. KLAR!

Halloweenmenyer

Du får laga precis vilken Halloweenmåltid du själv vill (för en maxkostnad om 1000 kr per medarbetare), men här nedan inspirerar vi med lite olika menyer.

30 oktober

17.00 - sent

considhalloween

Undrar du något? Hör av dig!

Halloween

halloween@consid.se

halloween@consid.se