Vi behöver bli fler i Halmstad! 🚀

Är du den vi söker?

Vi växer så det knakar i Halmstad och behöver nu bli fler. Är du den vi söker? Spana in rollerna här nedan och hör gärna av dig till mig om du har några frågor.

Är du den vi söker?

Vi söker just nu bland annat projektledare, frontendutvecklare och Episerver-utvecklare till Halmstad. Ansök till tjänsterna här nedan.

 

Projektledare inom webb/e-handel

Som projektledare hos oss ansvarar du för att planera, leda och följa upp utvecklingsarbetet inom digitala projekt. Du säkerställer att utvecklingsarbetet genomförs enligt uppsatta mål avseende tid, kostnad och kvalitet.

Nu är vi på jakt efter dig som har erfarenhet av att driva webbrelaterade projekt eller har jobbat med att driva och utveckla e-handel.

 

Frontend-utvecklare

I denna roll utvecklar du webblösningar som är funktionella och estetiskt tilltalande i nära samarbete med våra kunder. Vi arbetar brett och tekniker som React, Angular och Vue.js är vanliga. Många projekt är också headless-baserade där vi använder Node.js och Next.js/Nuxt.js.

Du har dokumenterad erfarenhet av att jobba med HTML, CSS och JavaScript/TypeScript och ovannämnda tekniker. Ett plus är om du också har erfarenhet av tillgänglighetsanpassningar, GraphQL, SASS/LESS och agila arbetsmetoder som Scrum, Kanban eller SAFe.

 

Episerver-utvecklare

I denna roll utvecklar och implementerar du mjukvarulösningar inom specificerad tid baserat på krav och design. Du har erfarenhet av att jobbat med webbprojekt med mycket integrationer, EpiServer-utveckling och enligt projektmodellen Scrum.  Vi ser gärna att du har erfarenhet av webbutveckling i Microsoft ASP.Net Web Forms och MVC.

Lediga tjänster i Halmstad

Filtrera efter kategori
RollKategoriStad

.NET-utvecklare

Stockholm, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Växjö, Värnamo, Karlskrona, Ljungby, Sundsvall, Göteborg, Karlstad, Uppsala, Nyköping, Örebro, Gävle, Norrköping, Borås, Kalmar, Linköping, Västerås, Borlänge, Halmstad, Karlshamn, Eskilstuna

Frontendutvecklare

Stockholm, Göteborg, Borås, Ljungby, Kalmar, Gävle, Sundsvall, Uppsala, Halmstad, Eskilstuna

Episerver-utvecklare

Stockholm, Halmstad, Kalmar, Växjö, Eskilstuna

PIM-konsult

Halmstad, Ljungby

Sitevision-utvecklare

Halmstad, Sundsvall, Ljungby

Inget resultat

Hör av dig om du har några frågor

http://Frida%20Eklund,%20HR%20&%20Rekrytering%20på%20Consid

Frida Eklund

Rekryterare Ljungby & Halmstad

frida.eklund@consid.se 073-852 08 93

Läs mer om oss