Hamburg – vi är här nu

Vi söker utvecklare. Följ med oss ​​på vår resa till nästa nivå.

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag som levererar innovativa digitala lösningar på global skala. Med 41 kontor och 1600 anställda i hela Norden har vi ett uppdrag att skapa långsiktigt och hållbart värde för företag inom alla branscher och discipliner. I höst kommer vi till Tyskland och Hamburg. Följ med oss ​​på vårt uppdrag att driva digitalisering och att bidra till ett bättre samhälle.

Nyfiken på våra lediga tjänster i Hamburg?

Lediga tjänster

Häng med oss ​​på vår resa

Som en del av vår expansion, med totalt 41 kontor i hela Norden, kommer äntligen ett av Sveriges snabbast växande företag till Hamburg, Tyskland. Är du redo att följa med oss ​​på vår resa?

 

Sveriges bästa arbetsgivare kommer till Tyskland

Vem är då Consid? För dig som inte har hört talas om oss är vi ett IT- och kommunikationsföretag som grundades i Sverige 2000. Sedan dess har mycket hänt. Fram till idag har vi samlat 1600 av de främsta experterna inom IT och kommunikation för att kunna leverera innovativa digitala lösningar i global skala.

Vi har belönats med flera utmärkelser genom åren. För att nämna några så har vi varit Gasell by Dagens Industry 9 år i rad, Sveriges Superföretag 8 år i rad och Carrer Company 9 år i rad. Men utmärkelsen som vi är mest stolta över är den som Sveriges Bästa Arbetsgivare, vilken vi fått två år i rad. Läs mer om våra utmärkelser här.

 

Bidra till ett bättre samhälle genom digital innovation

Vårt mål är att bidra till ett bättre samhälle genom innovativa digitala lösningar. Vi bygger morgondagens infrastruktur och strävar efter att erbjuda lösningar som möjliggör en hållbar utveckling av såväl vårt samhälle som vår ekonomi.

Vi har arbetat med att hjälpa företag och organisationer att utvecklas i över 20 år. Vi har en djup kunskap inom ett brett spektrum av olika organisationer och situationer. Vi vet vad som fungerar och vad som inte fungerar i det digitala sammanhanget.

Vill du följa med oss på denna resa? Låt oss bygga en hållbar framtid. Tillsammans.

 

Följ med oss på vår resa mot next level

Medarbetarna är hjärtat i Consid. Utan alla våra fantastiska, ambitiösa och engagerade medarbetare är vi ingenting. Därför lägger vi stor vikt vid att bygga den mest utvecklande, engagerande och hälsosamma arbetsplatsen.

Genom att leva efter vårt motto ”Vi bygger det företag vi alltid velat jobba för och som kvalitetsmedvetna kunder vill jobba med” skapar vi förutsättningar för att hjälpa våra kunder på allra bästa sätt. Vi vill vara ett företag som alltid ser lösningar, har en positiv attityd, visar engagemang och skapar verklig effekt. Vår företagskultur är vår absoluta fördel och formar därmed vår framtida tillväxt och lönsamhet.

Ta en titt på våra lediga tjänster och följ med oss på vår resa mot next level. Tillsammans – mot en digital framtid.

Tillsammans gör vi skillnad

Händer som håller på en stock, tillsammans

Hållbarhet

Läs mer om Consids Hållbarhetsarbete
Hållbarhet
Utmärkelser Consid AB logotyper och ett berg med snö

Ett prisvinnande bolag

Ta en titt på de kvalitetsstämplar vi fått på vårt arbete
Våra priser
Jämställdhet - Två människor håller upp var sin arm och visar vinnartecknet

Q by Consid - vår jämställdhetsplattform

Q by Consid är en plattform genom vilken vi verkar för en ökad jämställdhet inom techbranschen
Jämställdhet

Är du nyfiken på oss?

Lämna dina uppgifter så återkommer vi