Vänd hem med Consid

Är det dags för dig eller någon du känner att flytta hem?

Nominera eller ansök

Har du någon i din närhet som du saknar? Är det dags för någon att flytta hem? Eller är det rent av din tur att flytta hem? Läs mer om vårt hemvändarerbjudande just nu.

Vill du flytta hem eller vill du nominera någon som borde det?

Jag vill vända hem

Känner du att det är dags att flytta hem? Skicka in en ansökan här.
Ansök direkt

Jag vill nominera hemvändare

Saknar du någon som du vill ska flytta hem? Nominera denne här.
Nominera nu
Consid människor på ett berg

Karriär på Consid

Med kontor i 32 städer finns stora möjligheter att kunna kombinera jobb med privatliv på bästa möjliga sätt. Läs mer om hur en karriär på Consid kan se ut.
Läs mer

Så funkar det

Nominera hemvändare

Nominera eller ansök

Börja med att nominera en hemvändare eller ansök om att vända hem tillsammans med oss på respektive sida ovan.

Få 20 000 kr var

Om det blir en match och din nära väljer att flytta hem och börja hos oss på Consid får ni båda 20 000 kr var.

Umgås och njut tillsammans

När ni nu bor nära varandra igen så får ni passa på att umgås och njuta av varandras närhet.

Hur fungerar det?

Från dig som nominerar en hemvändare krävs inte mer än att du saknar någon som du vill ska flytta hem. Personen du nominerar måste dock vara verksam inom IT-branschen som systemutvecklare och inte ha Consid som arbetsgivare sedan innan.

Om du vill vända hem till dina nära och kära via oss på Consid så finns det, utöver kravet på att du saknar gamla hemorten, två krav till: du måste vara verksam inom IT-branschen som systemutvecklare och får inte ha Consid som arbetsgivare sedan innan. I övrigt är du varmt välkommen med din hemvändaransökan!

När du skickar in din nominering eller din ansökan så kommer vi  behandla din ansökan. Vi kommer höra av oss till personen som ansökan gäller och ifall det behov som vi på Consid har matchar med vad den hemvändande personen efterfrågar så har vi en match!

Om det, i enlighet med frågan ovanför, blir en match så kommer personen som börjar hos oss på Consid få en bonus om 20,000 kr utbetald i samband med att den börjar hos oss. Om det finns en när och kär som nominerat personen i fråga så kommer även denne att belönas med 20,000 kr i samband med att hemvändaren börjar hos oss.