Sveriges bästa arbetsgivare

På Consid får du arbeta med spännande kunder inom olika branscher, utveckla högteknologiska lösningar med hjälp av ny innovation och vara del av en stark, drivande intern kultur. Vår vision är att vara ett bolag med landets främsta experter inom IT och kommunikation. Därför lägger vi stort fokus på kombinationen mellan utmaning och balans – för våra medarbetare är den viktigaste tillgången vi har.

"Vi vill skapa en arbetsplats som blir en del av livet, där du trivs och får vänner."

Peter Hellgren, VD Consid AB

RÖSTER FRÅN VÅRA MEDARBETARE

Martin Arvedahl
DevOps-utvecklare

Jag trivs både på Consid och ute hos kunden, mycket för att det finns ett starkt stöd, en öppen gemenskap och en stabil plattform från Consids sida. Jag började på Consid i Göteborg i september 2018 och har varit på uppdrag hos Telia TV fram till idag. I och med att de då påbörjat sin DevOps-resa kändes det spännande att vara en del av det och att ta allt vidare och jag hade helt rätt. Under en vanlig dag sitter jag i vårt nybildade team på Backend-sidan av Telia TV där jag arbetar med kvalitetssäkring, test och utveckling. Vårt ansvar är att utveckla kärnan i plattformen: att paketera information från innehållsleverantörerna på ett sätt som gör att användare snabbt kan få reda på vilka program, filmer och serier som finns att tillgå. Det blir helt enkelt en mix av problemlösning, kodande, klurande och diverse möten, men även teamfika och firande av de framsteg vi gör!

Louise Krause
UX/UI-designer

Som konsult är det lätt att man blir utskickad på konsultuppdrag där man inte riktigt känner sig som en del av ett kontor, men jag upplever att Consid värnar mycket om gemenskapen på kontoren. Just nu sitter jag på ett uppdrag ute hos en kund där jag är ensam UX/UI-designer och då kan det bli svårt att komma på nya idéer. Därför är det så skönt att veta att jag alltid har en plats inne på Consids kontor där jag har mina kompetenta och härliga kollegor som jag kan bolla idéer med. Jag har arbetat på Consid i Göteborg sedan sommaren 2018 och jag känner verkligen att jag har hittat rätt. Det är en öppen och inbjudande kultur och det är det första företaget jag verkligen har känt mig hemma på. Här vågar jag uttrycka mina mål och visioner.

Läs mer om hur det är att arbeta på Consid

 

Spana in våra lediga tjänster

 

Lediga tjänster

Just nu har vi flera spännande tjänster ute!
Vad sägs om .NET-utvecklare, Java-utvecklare eller Digital produktionsledare? Läs mer om våra lediga tjänster här!

Är du nyfiken på oss? Kontakta oss gärna!

http://Anita%20Beslic

Anita Beslic

HR- och rekryteringsansvarig

anita.beslic@consid.se 076-943 02 38
http://Anton%20Henziger%20medarbetare%20på%20Consid%20i%20Stockholm

Anton Henziger

Rekrytering Stockholm

anton.henziger@consid.se 072-967 34 02
http://Linda%20Glans%20medarbetare%20Consid

Linda Glans

Rekrytering Göteborg

linda.glans@consid.se 070-970 96 58