Vi är Sveriges bästa arbetsgivare

På Consid får du arbeta med spännande kunder inom olika branscher, utveckla högteknologiska lösningar med hjälp av ny innovation och vara del av en stark, drivande intern kultur. Vår vision är att vara ett bolag med landets främsta experter inom IT och kommunikation. Därför lägger vi stort fokus på kombinationen mellan utmaning och balans – för våra medarbetare är den viktigaste tillgången vi har.

Vill du jobba hos oss?

Lediga tjänster

Vi för digitaliseringen framåt

Consid grundades för 20 år sedan av Peter Hellgren och Henrik Sandell med målet att bygga ett Sverige i digital framkant. Idag är bolaget landets snabbast växande företag inom IT och kommunikation. Genom att kombinera långsiktig strategi med nytänkande innovation utvecklar vi våra kunders digitala resa och erbjuder expertis inom allt ifrån IT-säkerhet och digital transformation till e-handel och marknadsföring.

Utsedd till Sveriges bästa arbetsgivare

Consid har fått en rad utmärkelser under åren; Dagens Industris Gasellföretag nio år i rad, Veckans Affärers Superföretag åtta år i rad och Universums Sveriges Bästa Arbetsgivare två år i rad. Under 2019 har vi även mottagit både Svenska Designpriset och Publishingpriset.

Våra kunders affärsbehov i fokus

För att leverera högsta kvalitet och ständigt identifiera och realisera hållbara förbättringar tar vi hjälp av vårt kvalitets- och miljöledningssystem, certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Systemet utvecklas kontinuerligt för att vi ska kunna möta våra kunders förändrade affärsbehov.

Våra medarbetare är vår tillgång

Consid består av våra fantastiska, ambitiösa och engagerade medarbetare. Tillsammans har vi gjort en otrolig resa. Vi är helt beroende av att våra medarbetare trivs och utvecklas så att vi som företag kan ta nästa steg – därmed är det inte svårt att förstå att vi ska vara en pionjär inom vår bransch och arbeta för en utvecklande, engagerande och hälsosam arbetsmiljö.

Genom att leva efter vårt motto ”Vi bygger det företag vi alltid velat jobba för och som kvalitetsmedvetna kunder vill jobba med” skapar vi förutsättningar för att hjälpa våra kunder på allra bästa sätt. Vi vill vara ett företag som alltid ser lösningar, har en positiv attityd, visar engagemang och skapar verklig effekt. Vår företagskultur är vår absoluta konkurrensfördel och formar därmed vår framtida tillväxt och lönsamhet.

"Vi vill skapa en arbetsplats som blir en del av livet, där du trivs och får vänner."

Peter Hellgren, VD Consid AB

RÖSTER FRÅN VÅRA MEDARBETARE

HANNA SOMMARDAHL
Projektledare & konsultchef, Uppsala

Jag trodde att man som konsult lätt skulle känna sig ganska ensam, men när jag började på Consid fick jag snabbt uppleva det motsatta. Jag är ju istället med i flera gemenskaper – med mina fantastiska konsultkollegor här på Consid och med mina projektkollegor hos kunderna!

Förutom att leda parallella projekt hos ett flertal kunder i alltifrån förvaltning av kunders webbplatser till framtagande av intranät och ledningssystem, är jag också konsultchef. Jag slås ofta av hur mycket samlad erfarenhet och kunskap som finns inom bolaget.

Dessutom upplever jag att vi Considare hjälper varandra; känner jag mig osäker på något finns det alltid någon att fråga. Det är inte lika självklart i alla bolag, men Consid har lyckats skapa en kultur där känslan av att vi medarbetare är viktiga gör att vi vågar, och vill lägga i en extra växel för att göra ett ännu bättre jobb för våra kunder!

VIKTOR GULLMARK
Utvecklare, Uppsala

Jag kunde faktiskt inte önskat mig en bättre arbetsplats. Det är mer än ett jobb; det är en gemenskap där det sociala spelar en stor roll. Vi har så många roliga evenemang och aktiviteter! Sedan jag började på Consid har jag haft ett och samma uppdrag på Telia i Solna, där jag tillsammans med ca 25 andra Considare utvecklar Telias ekosystem för IoT. Jag arbetar i huvudsak med frontend, där det blir en hel del Javascript men även beslutsfattning och utvärdering av nya ramverk/bibliotek som vi eventuellt kan ha användning för i projektet. Mitt uppdrag känns perfekt för mig i och med att jag verkligen brinner för att testa ny teknik. 

Consid har helt klart nått långt över mina förväntningar på en arbetsgivare och hur många kan säga det? 

Läs mer om hur det är att arbeta på Consid

Tillsammans gör vi skillnad

Händer som håller på en stock, tillsammans

Hållbarhet

Läs mer om Consids Hållbarhetsarbete
Utmärkelser Consid AB logotyper och ett berg med snö

Ett prisvinnande bolag

Ta en titt på de kvalitétsstämplar vi fått på vårt arbete
Jämställdhet - Två människor håller upp var sin arm och visar vinnartecknet

Q by Consid - vår jämställdhetsplattform

Q by Consid är en plattform genom vilken vi verkar för en ökad jämställdhet inom techbranschen

 

Spana in våra lediga tjänster

Lediga tjänster

Läs mer om Consid och våra Considare

Avslutning och kickoff traineeprogrammet i Malmö
6 min lästid
Reportage

Vår första kull traineer går ut – vad har varit det bästa och vad väntar nu?

Funderar du på att bli trainee inom IT, programmering eller utveckling? Läs hur det är att vara trainee på Consids traineeprogram.

Consid människor på ett berg
Reportage

Möt tre nya talanger bland våra traineer – Moa, Milad och Klara

Funderar du på att bli trainee inom IT, programmering eller utveckling? Läs hur det är att vara trainee på Considss traineeprogram.

Soffgrupp i förgrunden med kontorsutrymme i bakgrunden på Consids kontor i Borås.
3 min lästid
Reportage

Det här är Borås

Vad händer på Consid i Borås där kreativitet, it och strategi jobbar hand i hand? Om detta berättar kontorschefen Magnus Arvidsson och vd för Consid i Borås, Magnus Edvardsson!

Anna Kapnoula, .net-utvecklare, backend-utvecklare, scrum master, It-konult på Consid i Lund.
Personporträtt

6 snabba frågor med Anna Kapnoula

Möt Anna Kapnoula, vår backend-utvecklare och Scrum Master inom .Net-utveckling, som svarar på 6 snabba frågor om sitt jobb på Consid i Lund.

Albin Willman, Consid Göteborg
Personporträtt

6 snabba frågor med Albin Willman

Möt Albin Willman, vår fullstack-utvecklare i Göteborg, som svarar på 6 snabba frågor om hur det är att jobba på Consid.

Leif Stavgren
3 min lästid
Personporträtt

Möt Leif Stavgren på Consid i Karlstad

Vi hör med Leif om han kan berätta mer om sin roll på Consid och kontoret i Karlstad och så passar vi på att höra hans spaningar inför framtiden inom IT. 

Jonas Nykvist, kontorschef för Consid i Lund
Personporträtt

Jonas Nykvist, kontorschef i Lund

Jonas Nykvist är vår energifyllda kontorschef i Lund som är född och uppvuxen inom IT-branschen. Men det var ledarskapet som tillslut fångade hans hjärta. Lär känna Jonas, hans nycklar för att bygga de bästa teamen och målen med Consids nyetablering i Lund!

Tomtebloss och fyrverkerier mot svart bakgrund
Reportage

Årssummering 2021

Årssummering av 2021 på Consid. En sammanställning av Considåret 2021 med några utvalda höjdpunkter från året som gått.

Ladda fler

Är du nyfiken på oss?

Lämna ett meddelande så hör vi av oss

  Kontakta oss gärna!

  Anita Beslic är HR-chef på Consid

  Anita Beslic

  HR- och rekryteringsansvarig

  anita.beslic@consid.se 076-943 02 38 Read More
  Anton Henziger medarbetare på Consid i Stockholm

  Anton Henziger

  Rekrytering Stockholm

  anton.henziger@consid.se 072-967 34 02 Read More
  Linda Glans medarbetare Consid

  Linda Glans

  Rekrytering Göteborg

  linda.glans@consid.se 070-970 96 58 Read More