Vi är Sveriges bästa arbetsgivare

På Consid får du arbeta med spännande kunder inom olika branscher, utveckla högteknologiska lösningar med hjälp av ny innovation och vara del av en stark, drivande intern kultur. Vår vision är att vara ett bolag med landets främsta experter inom IT och kommunikation. Därför lägger vi stort fokus på kombinationen mellan utmaning och balans – för våra medarbetare är den viktigaste tillgången vi har.

Vill du jobba hos oss?

Lediga tjänster

Vi för digitaliseringen framåt

Consid grundades för 20 år sedan av Peter Hellgren och Henrik Sandell med målet att bygga ett Sverige i digital framkant. Idag är bolaget landets snabbast växande företag inom IT och kommunikation. Genom att kombinera långsiktig strategi med nytänkande innovation utvecklar vi våra kunders digitala resa och erbjuder expertis inom allt ifrån IT-säkerhet och digital transformation till e-handel och marknadsföring.

Utsedd till Sveriges bästa arbetsgivare

Consid har fått en rad utmärkelser under åren; Dagens Industris Gasellföretag nio år i rad, Veckans Affärers Superföretag åtta år i rad och Universums Sveriges Bästa Arbetsgivare två år i rad. Under 2019 har vi även mottagit både Svenska Designpriset och Publishingpriset.

Våra kunders affärsbehov i fokus

För att leverera högsta kvalitet och ständigt identifiera och realisera hållbara förbättringar tar vi hjälp av vårt kvalitets- och miljöledningssystem, certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Systemet utvecklas kontinuerligt för att vi ska kunna möta våra kunders förändrade affärsbehov.

"Vi vill skapa en arbetsplats som blir en del av livet, där du trivs och får vänner."

Peter Hellgren, VD Consid AB

RÖSTER FRÅN VÅRA MEDARBETARE

Martin Arvedahl
DevOps-utvecklare

Jag trivs både på Consid och ute hos kunden, mycket för att det finns ett starkt stöd, en öppen gemenskap och en stabil plattform från Consids sida. Jag började på Consid i Göteborg i september 2018 och har varit på uppdrag hos Telia TV fram till idag. I och med att de då påbörjat sin DevOps-resa kändes det spännande att vara en del av det och att ta allt vidare och jag hade helt rätt. Under en vanlig dag sitter jag i vårt nybildade team på Backend-sidan av Telia TV där jag arbetar med kvalitetssäkring, test och utveckling. Vårt ansvar är att utveckla kärnan i plattformen: att paketera information från innehållsleverantörerna på ett sätt som gör att användare snabbt kan få reda på vilka program, filmer och serier som finns att tillgå. Det blir helt enkelt en mix av problemlösning, kodande, klurande och diverse möten, men även teamfika och firande av de framsteg vi gör!

Louise Krause
UX/UI-designer

Som konsult är det lätt att man blir utskickad på konsultuppdrag där man inte riktigt känner sig som en del av ett kontor, men jag upplever att Consid värnar mycket om gemenskapen på kontoren. Just nu sitter jag på ett uppdrag ute hos en kund där jag är ensam UX/UI-designer och då kan det bli svårt att komma på nya idéer. Därför är det så skönt att veta att jag alltid har en plats inne på Consids kontor där jag har mina kompetenta och härliga kollegor som jag kan bolla idéer med. Jag har arbetat på Consid i Göteborg sedan sommaren 2018 och jag känner verkligen att jag har hittat rätt. Det är en öppen och inbjudande kultur och det är det första företaget jag verkligen har känt mig hemma på. Här vågar jag uttrycka mina mål och visioner.

Läs mer om hur det är att arbeta på Consid

Spela dig till en anställning, läs om vårt Hållbarhetsarbete eller se våra utmärkelser

Vad vi kallar härlig läsning!

Spel biljardbord

Consid Discover

Spela dig fram till en anställning hos oss på Consid!
Händer som håller på en stock, tillsammans

Hållbarhet

Läs mer om Consids Hållbarhetsarbete
Utmärkelser Consid AB logotyper och ett berg med snö

Ett prisvinnande bolag

Ta en titt på de kvalitétsstämplar vi fått på vårt arbete

 

Spana in våra lediga tjänster

 

Lediga tjänster

Är du nyfiken på oss? Kontakta oss gärna!

http://Anita%20Beslic%20är%20HR-chef%20på%20Consid

Anita Beslic

HR- och rekryteringsansvarig

anita.beslic@consid.se 076-943 02 38
http://Anton%20Henziger%20medarbetare%20på%20Consid%20i%20Stockholm

Anton Henziger

Rekrytering Stockholm

anton.henziger@consid.se 072-967 34 02
http://Linda%20Glans%20medarbetare%20Consid

Linda Glans

Rekrytering Göteborg

linda.glans@consid.se 070-970 96 58