Vi är Sveriges bästa arbetsgivare

På Consid får du arbeta med spännande kunder inom olika branscher, utveckla högteknologiska lösningar med hjälp av ny innovation och vara del av en stark, drivande intern kultur. Vår vision är att vara ett bolag med landets främsta experter inom IT och kommunikation. Därför lägger vi stort fokus på kombinationen mellan utmaning och balans – för våra medarbetare är den viktigaste tillgången vi har.

Vill du jobba hos oss?

Lediga tjänster

Vi för digitaliseringen framåt

Consid grundades för 20 år sedan av Peter Hellgren och Henrik Sandell med målet att bygga ett Sverige i digital framkant. Idag är bolaget landets snabbast växande företag inom IT och kommunikation. Genom att kombinera långsiktig strategi med nytänkande innovation utvecklar vi våra kunders digitala resa och erbjuder expertis inom allt ifrån IT-säkerhet och digital transformation till e-handel och marknadsföring.

Utsedd till Sveriges bästa arbetsgivare

Consid har fått en rad utmärkelser under åren; Dagens Industris Gasellföretag nio år i rad, Veckans Affärers Superföretag åtta år i rad och Universums Sveriges Bästa Arbetsgivare två år i rad. Under 2019 har vi även mottagit både Svenska Designpriset och Publishingpriset.

Våra kunders affärsbehov i fokus

För att leverera högsta kvalitet och ständigt identifiera och realisera hållbara förbättringar tar vi hjälp av vårt kvalitets- och miljöledningssystem, certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Systemet utvecklas kontinuerligt för att vi ska kunna möta våra kunders förändrade affärsbehov.

"Vi vill skapa en arbetsplats som blir en del av livet, där du trivs och får vänner."

Peter Hellgren, VD Consid AB

RÖSTER FRÅN VÅRA MEDARBETARE

HANNA SOMMARDAHL
Projektledare & konsultchef, Uppsala

Jag trodde att man som konsult lätt skulle känna sig ganska ensam, men när jag började på Consid fick jag snabbt uppleva det motsatta. Jag är ju istället med i flera gemenskaper – med mina fantastiska konsultkollegor här på Consid och med mina projektkollegor hos kunderna!

Förutom att leda parallella projekt hos ett flertal kunder i alltifrån förvaltning av kunders webbplatser till framtagande av intranät och ledningssystem, är jag också konsultchef. Jag slås ofta av hur mycket samlad erfarenhet och kunskap som finns inom bolaget.

Dessutom upplever jag att vi Considare hjälper varandra; känner jag mig osäker på något finns det alltid någon att fråga. Det är inte lika självklart i alla bolag, men Consid har lyckats skapa en kultur där känslan av att vi medarbetare är viktiga gör att vi vågar, och vill lägga i en extra växel för att göra ett ännu bättre jobb för våra kunder!

VIKTOR GULLMARK
Utvecklare, Uppsala

Jag kunde faktiskt inte önskat mig en bättre arbetsplats. Det är mer än ett jobb; det är en gemenskap där det sociala spelar en stor roll. Vi har så många roliga evenemang och aktiviteter! Sedan jag började på Consid har jag haft ett och samma uppdrag på Telia i Solna, där jag tillsammans med ca 25 andra Considare utvecklar Telias ekosystem för IoT. Jag arbetar i huvudsak med frontend, där det blir en hel del Javascript men även beslutsfattning och utvärdering av nya ramverk/bibliotek som vi eventuellt kan ha användning för i projektet. Mitt uppdrag känns perfekt för mig i och med att jag verkligen brinner för att testa ny teknik. 

Consid har helt klart nått långt över mina förväntningar på en arbetsgivare och hur många kan säga det? 

Läs mer om hur det är att arbeta på Consid

Spela dig till en anställning, läs om vårt Hållbarhetsarbete eller se våra utmärkelser

Spel biljardbord

Consid Discover

Spela dig fram till en anställning hos oss på Consid!
Händer som håller på en stock, tillsammans

Hållbarhet

Läs mer om Consids Hållbarhetsarbete
Utmärkelser Consid AB logotyper och ett berg med snö

Ett prisvinnande bolag

Ta en titt på de kvalitétsstämplar vi fått på vårt arbete

 

Spana in våra lediga tjänster

 

Lediga tjänster

Är du nyfiken på oss? Kontakta oss gärna!

Anita Beslic är HR-chef på Consid

Anita Beslic

HR- och rekryteringsansvarig

anita.beslic@consid.se 076-943 02 38
Anton Henziger medarbetare på Consid i Stockholm

Anton Henziger

Rekrytering Stockholm

anton.henziger@consid.se 072-967 34 02
Linda Glans medarbetare Consid

Linda Glans

Rekrytering Göteborg

linda.glans@consid.se 070-970 96 58