Tipsa om IT-konsult - bli miljonär!

Information om hur du går tillväga hittar du nedan, har du några frågor är du mer än välkommen att höra av dig till oss!

GOOD NEWS! Consid expanderar och erbjuder nu hittelön på upp till 1,2 miljoner kronor till dig som tipsar om nya IT-konsulter. För varje tips som leder till en anställning hos oss erhålls 40 000 kronor. Sammantaget kan en person tipsa om upp till 30 konsulter och där med bli miljonär.

Just nu är efterfrågan på IT-tjänster rekordstor och vi har fullt upp med att rekrytera personal. Företaget behöver ett stort antal nya konsulter den närmaste tiden, främst .Net-, Java-och Frontendutvecklare. Det finns också stora behov av UX/UI designers och testautomatiserare. För att tipspengen ska betalas ut måste kandidaten ha minst tre års erfarenhet och ha informerats om att en rekryterare hör av sig och tipset leda till anställning.

Rekryteringsbonusen betalas ut i två omgångar; 20 000 kronor i samband med att konsulten börjar jobba och resterande 20 000 kronor när konsulten i fråga har varit anställd i sex månader.

Sammanfattat:

 • Vi tar emot tips om .Net-, Java-och Frontendutvecklare, UX/UI designers och testautomatiserare med minst 3 √•rs erfarenhet
 • Du m√•ste skicka in personens CV eller Linkedin-profil
 • Betalning sker endast om det resulterar till anst√§llning
 • Tips mottages fram till 30 november
 • Det √§r okej att tipsa om sig sj√§lv

Så, hjälp oss nu hitta nya fantastiska Considare och framförallt STORT LYCKA TILL!

Skicka in ditt tips

Fyll i fälten nedan

  Dina uppgifter:
  Personen du tipsar om:
  Bifoga CV eller länk till Linkedin för personen du tipsar om:  Har du frågor?

  http://Anita%20Beslic%20är%20HR-chef%20på%20Consid

  Anita Beslic

  HR- och rekryteringsansvarig

  anita.beslic@consid.se 076-943 02 38