Möt Anna Kapnoula

IT-konsult i Lund

Möt Anna Kapnoula, vår backend-utvecklare och Scrum Master med .Net-utveckling i fokus, som svarar på 6 snabba frågor!

6 snabba frågor med vår IT-konsult Anna Kapnoula

 

Hur ser din yrkesmässiga bakgrund ut?

– Jag började med javautveckling på mitt första jobb för 25 år sedan, och runt 2013 gav jag mig in på .Net/C#. De senaste åren har jag jobbat med .Net-utveckling inom Microsoft Azure. Det är backend-utveckling som är min grund, men jag har även gått in i roller som Scrum Master eller Tech Lead. Jag gillar att vara med i hela kedjan från krav till produktionssättning.

Vad fick dig att fastna för Consid?

– Jag fick direkt ett mycket gott intryck vid mina första möten med både rekryterare och kontorschef. Det är ett gediget företag med bra kultur och värderingar. Jag uppskattar också att det finns en småskalighet trots att Consid är ett stort bolag – med många mindre kontor, platt organisation, och engagerade chefer.

Vad är din upplevelse av Consid som nybliven Considare?

– Fantastiskt välkomnande och trevliga kollegor! Man lever som man lär och tar väl hand om sina anställda.

Vad ser du mest fram emot med ditt arbete på Consid?

– Det bästa med att vara konsult är att få jobba inom flera olika branscher, för olika kunder och att lära sig deras specifika områden. Samtidigt som jag får utveckla och göra det som jag är bäst på och tycker är roligast! Dessutom är jag väldigt glad över att få vara med om etableringen av vår nya mötesplats i Lund. Det kommer att bli så häftigt!

Vad gör du för att skapa de bästa resultaten som backend-utvecklare och Scrum Master inom .Net-utveckling?

– Viktigast för mig är alltid leverans och kvalitet. Jag jobbar alltid för att vi som utvecklingsteam ska leverera rätt funktionalitet med ren kod som är lätt att förstå och underhålla – och om något går fel ska vi snabbt kunna spåra anledningen och hantera det.

Om du fick framtidsspana – hur tror du att IT-branschen kommer att se ut om 10 år? Vad kommer att vara viktiga bitar?

– Distansarbete är här för att stanna, och kommer att vara ännu mer utbrett. Det betyder att lättanvända, stabila digitala verktyg, plattformar och infrastruktur blir ännu viktigare än idag.

"Vi som utvecklingsteam ska leverera rätt funktionalitet med ren kod som är lätt att förstå och underhålla."

- Anna Kapnoula

Lär känna fler kollegor!

Soffgrupp i förgrunden med kontorsutrymme i bakgrunden på Consids kontor i Borås.
3 min lästid
Reportage

Det här är Borås

Vad händer på Consid i Borås där kreativitet, it och strategi jobbar hand i hand? Om detta berättar kontorschefen Magnus Arvidsson och vd för Consid i Borås, Magnus Edvardsson!

Albin Willman, Consid Göteborg
Personporträtt

6 snabba frågor med Albin Willman

Möt Albin Willman, vår fullstack-utvecklare i Göteborg, som svarar på 6 snabba frågor om hur det är att jobba på Consid.

Leif Stavgren
3 min lästid
Personporträtt

Möt Leif Stavgren på Consid i Karlstad

Vi hör med Leif om han kan berätta mer om sin roll på Consid och kontoret i Karlstad och så passar vi på att höra hans spaningar inför framtiden inom IT. 

Jonas Nykvist, kontorschef för Consid i Lund
Personporträtt

Jonas Nykvist, kontorschef i Lund

Jonas Nykvist är vår energifyllda kontorschef i Lund som är född och uppvuxen inom IT-branschen. Men det var ledarskapet som tillslut fångade hans hjärta. Lär känna Jonas, hans nycklar för att bygga de bästa teamen och målen med Consids nyetablering i Lund!

Ladda fler