Elaine Eksvärd om sin medverkan på Q Rendezvous:

”Jag älskar att prata inför kvinnor på mansdominerade arbetsplatser”

Vi passade på att ställa fem snabba frågor till Elaine Eksvärd, som kommer följa med oss på våra kommande Q Rendezvous-träffar. Hon avslöjar bland annat att hon älskar att prata inför kvinnor på mansdominerade arbetsplatser – och vad ingen app kan ersätta. Enjoy!

Hej Elaine! Du kommer hänga med som gästtalare på våra kommande events med Q Rendezvous. Vad ska bli roligast med att tala på Q Rendezvous?

Jag älskar att prata inför kvinnor på mansdominerade arbetsplatser. Kommunikationsutmaningarna kan vara lite svårare, men sen behöver de inte kämpa för att sticka ut och vara unika. Förutsättningarna för att bli lyssnad på är guld här.

Vilken är din favoritapp just nu och varför?

Hmm… Det måste vara wordpress eftersom det underlättar mitt deltidsjobb som bloggare. Men jag gillar även försvarets träningsapp där jag kan klocka loss mina pass.

Vad är det bästa som händer i IT/digitaliserings-världen just nu?

Haha, ni frågar helt fel person. Men det bästa är ju saker som gör att folk vågar låta näsan lämna telefonen emellanåt. Blir sociala på riktigt. Jag gillar Läkerols satsning för integration, ”Lets talk” där nyanlända kopplas ihop med oss svenskar för att öva sin svenska.

Om du var en IT-pryl, vad skulle du vara då?

Oj… En virtuell verklighet. Väldigt mycket hands on, så mycket det går inom IT. Antar att det blir Virutell verklighet, det hade jag varit 🙂

Vad gör du helst när du inte jobbar?

Gosar med mina barn och min man. Det är livet. Ingen app kan ersätta det.