Möt konsultchefen Christel Björck i en av Consids QR Sessions

Q Rendezvous – För en mer jämställd IT-bransch

Q Rendezvous är Consids jämställdhetsplattform och vi vill skapa en förändring så att fler kvinnor blir verksamma i IT-branschen. Möt Christel Björck som arbetar som projektledare och konsultchef på Consid. Hör hennes syn på IT-branschen och hennes arbete för att vara en kvinnlig förebild.

Vill du veta mer om våra jämställdhetsinitiativ?

Ja, tack!

Q Rendezvous

Q står för kvinna och Rendezvous står för att mötas. Vi är helt övertygade om att möten med kvinnor, som är i eller intresserade av IT-branschen, tillsammans kan göra skillnad på riktigt. Därför anordnar Consid sammankomster, QR sessions och events på flera orter i landet för att utbilda, nätverka, inspirera och inte minst gemensamt stärka kvinnornas roll i IT-branschen.

Vi tror på att enskilda möten har stor betydelse, men vi vet också att det finns en enorm kraft i att kvinnor hjälps åt och bana väg för varandra.

QR Session – Avsnitt 7 med Christel Björck

Se intervjun med Christel Björck i vårt sjunde avsnitt av Consids QR Sessions. Hör Christel som är både projektledare, konsultchef och scrum master på Consid. I grund och botten är Christel elektroingenjör och under hela utbildningen var hon ensam tjej. Om hur det har varit att arbeta i mansdominerad branscher men att hon nu aktivt arbetar för att vara en kvinnlig förebild och mentor.

Fler Consid QR Sessions

Läs och se flera av våra QR Sessions

Vill du veta mer om QR?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss