Möt IT-konsulten Ellinor Hallett i en av Consids QR Sessions

Q Rendezvous – För en mer jämställd IT-bransch

Q Rendezvous är Consids jämställdhetsplattform och vi vill skapa en förändring så att fler kvinnor blir verksamma i IT-branschen. Möt IT-konsulten Ellinor Hallett som brinner för tillgänglighet och hör hur hon arbetar i sin breda roll i Sitevision-teamet på Consid.

Vill du veta mer om våra jämställdhetsinitiativ?

Ja, tack!

Q Rendezvous

Q står för kvinna och Rendezvous står för att mötas. Vi tror på att möten med kvinnor, som är i eller intresserade av IT-branschen, tillsammans kan göra skillnad på riktigt. Därför anordnar Consid events, QR Sessions och sammankomster på flera platser runt om i landet för att engagera, utbilda, nätverka och inte minst gemensamt stärka kvinnors roll i IT-branschen.

Vi tror på att enskilda möten är otroligt viktiga, men vi tror också att det finns en enorm kraft i att hjälpas åt och bana väg för varandra.

QR Session – Avsnitt 6 med Ellinor Hallett

Se intervjun med Ellinor Hallett i vårt sjätte avsnitt av Consids QR Sessions. Ellinor berättar om sin breda roll i Consids Sitevision-team och hur viktigt det är med tillgänglighet. Ellinor delar med sig av sina erfarenhet inom projektledning, UX-design, utveckling och att hålla i mycket utbildningar. Hon trivs på Consid då vi fokuserar på jämställdhet och långsiktiga kundrelationer.

Vill du veta mer om QR?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss