Möt IT-konsulten Ellinor Hallett i en av Consids QR Sessions

Q Rendezvous – För en mer jämställd IT-bransch

Q Rendezvous är Consids jämställdhetsplattform och vi vill skapa en förändring så att fler kvinnor blir verksamma i IT-branschen. Möt IT-konsulten Ellinor Hallett som brinner för tillgänglighet och hör hur hon arbetar i sin breda roll i Sitevision-teamet på Consid.

Vill du veta mer om våra jämställdhetsinitiativ?

Ja, tack!

Q Rendezvous

Q står för kvinna och Rendezvous står för att mötas. Vi tror på att möten med kvinnor, som är i eller intresserade av IT-branschen, tillsammans kan göra skillnad på riktigt. Därför anordnar Consid events, QR Sessions och sammankomster på flera platser runt om i landet för att engagera, utbilda, nätverka och inte minst gemensamt stärka kvinnors roll i IT-branschen.

Vi tror på att enskilda möten är otroligt viktiga, men vi tror också att det finns en enorm kraft i att hjälpas åt och bana väg för varandra.

QR Session – Avsnitt 6 med Ellinor Hallett

Se intervjun med Ellinor Hallett i vårt sjätte avsnitt av Consids QR Sessions. Ellinor berättar om sin breda roll i Consids Sitevision-team och hur viktigt det är med tillgänglighet. Ellinor delar med sig av sina erfarenhet inom projektledning, UX-design, utveckling och att hålla i mycket utbildningar. Hon trivs på Consid då vi fokuserar på jämställdhet och långsiktiga kundrelationer.

Fler Consid QR Sessions

Läs och se flera av våra QR Sessions

Vill du veta mer om QR?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss