Möt IT-projektledaren Hanna Sommardahl i en av Consids QR Sessions

Q Rendezvous – För en mer jämställd IT-bransch

Q Rendezvous är Consids jämställdhetsplattform och vi vill skapa en förändring så att fler kvinnor blir verksamma i IT-branschen. Möt Hanna Sommardahl som arbetar som IT-projektledare och hör hur hon arbetar med projektledning på Consid. Ta del av Hannas tips.

Vill du veta mer om våra jämställdhetsinitiativ?

Ja, tack!

Q Rendezvous

Q står för kvinna och Rendezvous står för att mötas. Vi är helt övertygade om att möten med kvinnor, som är i eller intresserade av IT-branschen, tillsammans kan göra skillnad på riktigt. Därför anordnar Consid sammankomster, QR sessions och events på flera orter i landet för att utbilda, nätverka, inspirera och inte minst gemensamt stärka kvinnornas roll i IT-branschen.

Vi tror på att enskilda möten har stor betydelse, men vi vet också att det finns en enorm kraft i att kvinnor hjälps åt och bana väg för varandra.

QR Session – Avsnitt 3 med Hanna Sommardahl

Se intervjun med Hanna Sommardahl i vårt tredje avsnitt av Consids QR Sessions. Hör henne berätta om rollen som IT-projektledare på Consid. Hanna ger värdefulla tips från att ha arbetat som IT-projektledare & även andra råd från sitt vardagliga arbete.

Fler Consid QR Sessions

Läs och se flera av våra QR Sessions

Vill du veta mer om QR?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss