Möt .NET-utvecklaren Mallory Fraiche i en av Consids QR Sessions

Q Rendezvous – För en mer jämställd IT-bransch

Q Rendezvous är Consids jämställdhetsplattform och vi vill skapa en förändring så att fler kvinnor blir verksamma i IT-branschen. Möt Mallory Fraiche och hör henne berätta om sitt arbete som .NET-utvecklare på Consid. Hör hennes syn och förkärlek till jobbet som utvecklare och hennes intresse för Sitecore.

Vill du veta mer om våra jämställdhetsinitiativ?

Ja, tack!

Q Rendezvous

Q står för kvinna och Rendezvous står för att mötas. Vi är vet om att möten med kvinnor, som är i eller intresserade av IT-branschen, tillsammans kan göra skillnad på riktigt. Därför anordnar Consid QR sessions, sammankomster och events på flera ställen i Sverige för att nätverka, inspirera, utbilda och inte minst gemensamt stärka kvinnors roll i IT-branschen.

Vi tror på att enskilda möten har stor betydelse, men vi vet också att det finns en enorm kraft i att kvinnor hjälps åt och bana väg för varandra.

QR Session – Avsnitt 5 med Mallory Fraiche

Se intervjun med Mallory Fraiche i vårt femte avsnitt av Consids QR Sessions. Hör Mallory beskriva hur det är att arbeta som .NET-utvecklare på Consid, vad hon uppskattar inom Sitecore-projekt och vad du bör tänka på för att lyckas i rollen som utvecklare. Hennes råd till dig är att du bör ta steget och arbeta med utveckling.

Fler Consid QR Sessions

Läs och se flera av våra QR Sessions

Vill du veta mer om QR?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss