Möt systemutvecklaren Victoria Dahlqvist i en av Consids QR Sessions

Q Rendezvous – För en mer jämställd IT-bransch

Q Rendezvous är Consids jämställdhetsplattform och vi vill skapa en förändring så att fler kvinnor blir verksamma i IT-branschen. Möt Victoria Dahlqvist som arbetar som systemutvecklare på Consid. Hör hennes syn på IT-branschen och hennes tankar kring jämställdhet.

Vill du veta mer om våra jämställdhetsinitiativ?

Ja, tack!

Q Rendezvous

Q står för kvinna och Rendezvous står för att mötas. Vi är helt övertygade om att möten med kvinnor, som är i eller intresserade av IT-branschen, tillsammans kan göra skillnad på riktigt. Därför anordnar Consid sammankomster, QR sessions och events på flera orter i landet för att utbilda, nätverka, inspirera och inte minst gemensamt stärka kvinnornas roll i IT-branschen.

Vi tror på att enskilda möten har stor betydelse, men vi vet också att det finns en enorm kraft i att kvinnor hjälps åt och bana väg för varandra.

QR Session – Avsnitt 4 med Victoria Dahlqvist

Se intervjun med Victoria Dahlqvist i vårt fjärde avsnitt av Consids QR Sessions. Om hur det är att arbeta med systemutveckling i en mansdominerad bransch. Hör henne berätta om rollen som systemutvecklare på Consid och hennes tips för att lyckas.

Fler Consid QR Sessions

Läs och se flera av våra QR Sessions

Vill du veta mer om QR?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss