Riksdagen tackar nej till Wifi - Det gör inte vi!

”Mer internet åt folket”. Det var EU-kommissionens budskap när de lanserade projektet WIFI4EU, med syfte att förse lokala samhällen med WiFi. Riksdagen är kritisk till förslaget, och kräver att det görs om. Vår tröst till er? Att vi erbjuder gratis WiFi till alla lokalt i flera av Sveriges största städer!

Computer Sweden rapporterar om EU-kommissionens förslag om gratis WiFi till alla – och att riksdagen anser att det är ett bra initiativ, men ser en risk till bland annat snedvriden konkurrens och därmed kräver att förslaget görs om. Vi kunde inte låta bli att haja till när vi såg rubriken om nyheten. För hörrni. Vi har en tröst till er.

Vi erbjuder nämligen gratis WiFi i centrala Malmö, Linköping och Stockholm! Ni har väl inte missat att koppla upp er på ”:) Consid Free WiFi Zone”? Även om riksdagen ser brister i EU:s förslag och därmed vill tacka nej, så finns vårt WiFi att tillgå för alla som önskar i några av våra största städer. Snart även mitt på blanka Avenyn i Göteborg – stay tuned, Glenn!