Trött på mellanmjölk?

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare!

Att det är svårt att attrahera och rekrytera nya medarbetare inom IT-branschen är inget nytt, och att det är en ständig kamp mellan It-bolagen i städerna är inte heller en nyhet. Vi är fisken som simmar mot strömmen. På blott fyra månader har vi lyckats rekrytera inte mindre än 100 nya kollegor. Nyckeln till framgången? Att vi är Sveriges bästa arbetsgivare inom IT- och digital transformation.

Vi har inte blivit Sveriges bästa arbetsgivare inom IT- och digital transformation i en handvändning. Det handlar om en kultur som är byggd under lång tid, och värderingar som vi åter och åter upprepar såväl internt som externt för att se till att vi verkligen ”walk the talk”. Utmärkelsen vi nyligen fick motta är ett kvitto på att vårt hängivna kultur- och värderingsarbete verkligen ger utdelning i form av nya medarbetare.

Det är möjligt att det låter som floskler – men hey – vi bjussar mer än gärna på några exempel (och tips till er som vill ta rygg på oss) gällande några av våra framgångskoncept.

Våra medarbetare är det viktigaste vi har och därför är vi noga med att främja ett hälsosamt work-life balance-liv, där intressen utanför jobbet är en viktig del. Vi har följt med några av våra kollegor för att inspireras av deras passion för olika aktiviteter. Vi möter bland annat Hanna & Karin, som älskar farten, utmaningen och friheten i att cykla MTB – något som de själva anser är hjälpsamt även i det dagliga jobbet som Art Director och Projektledare. Vi möter också Aron som är en hejare till mekaniker, Emma som rider och Ellinor som är en stjärna på street workout.

Genom att göra våra kunder bäst i världen på det de gör får våra medarbetare känna sig bäst i världen på det de gör. Spännande projekt och worldclass colleagues – succén är ett faktum. I vår casebank tar du del av en hel rad spännande projekt, utvecklade av våra extraordinära medarbetare.

Blogginlägg, Consid Tech Hints, interna föreläsningar och e-sports hackathon. Listan kan göras lång på vad du som anställd på Consid har för möjligheter att dela med dig av dina kunskaper, erfarenheter och tips. Bring your idea. Din passion är vår passion. Vill du läsa några av våra stjärnor till kollegors inlägg? Spana in Roys summering av PIMpoint Summit 2018, Jennys inspel om hur vi attraherar fler kvinnor till IT-branschen och Consid Tech Hints från Therese, Sani & Christian.

Och kanske det viktigaste av allt – vi har makalöst roligt på vägen! Hos oss på Consid finns det ingen box att förhålla sig till. Det gäller allt. Här är det bara fantasin som sätter gränser för de saker vi hittar på tillsammans. Till exempel hade vi fantastiskt roligt när vi samlade över 800 Considare i Stadshuset i november 2017 för den årliga Considgalan. Vi kopplade på tävlingsinstinkten och gasade loss tillsammans i Consid Gokart Challenge och för en vecka sedan intog vi hela Lindvallen med våra 900 Considare.

Vi erbjuder inte bara ett jobb – vi erbjuder en möjlighet att skapa sammanhang i världen. Är det dags att börja jobba med världens bästa kollegor, hos Sveriges bästa arbetsgivare inom IT- och digital transformation? Läs mer om våra lediga tjänster och skicka in din ansökan idag.