Vi är nominerade till årets HR-team!

Human Growth Award är priset som årligen delas ut till ett företag som på ett föredömligt sätt främjar energi, innovation, lust och glädje i organisationen genom sitt sätt att vara och arbeta.

Vi är nominerade till Årets HR-team – Human Growth Award 2018 med grund i att:

Consid bygger det företag de alltid själva har velat jobba i och som kvalitetsmedvetna kunder vill jobba med, där värdeorden entreprenörskap, engagemang och effekt är nyckeln i allt de gör. Inom IT-branschen pågår en match för att både bibehålla och rekrytera nya medarbetare då kompetensbristen är stor. På Consid har de, trots allt, på bara fyra månader lyckats öka med 100 nyanställningar. Deras personal är det viktigaste de har och de vet att en trivsam, rolig och stimulerande arbetsmiljö krävs för goda resultat.

Från första dagen som anställd märker man av den gemensamma värdegrunden och den genuina energin hos varje kollega. Consid låter alla jobba entreprenöriellt med frihet under ansvar – nya idéer omfamnas och förverkligas.  Att medarbetarna känner trygghet, får utmanas och kan utnyttja sin fulla uppfinningsrikedom är av största vikt hos Consid. Ålder, kön, ursprung eller tidigare erfarenhet spelar ingen roll – drivet och viljan är det som räknas.

IT-bolagets kontor är unikt designade för att tänka nytt, stort och fritt, och fungerar som en mötesplats både på och utanför arbetstid. De jobbar med flexibla arbetsplatser för en god work-life balance där medarbetarna får möjlighet att nå sin fulla potential. Genom att slopa boxen och låta himlen vara gränsen frigörs kraft och engagemang till att fortsätta framåt och våga mer. Tillsammans når de med sina olika personligheter, intressen och idéer oanade höjder – både individuellt, i grupp och som organisation.

Malin Wilander, HR-ansvarig på Consid säger så här om den glada nyheten:

Att vi nominerats till Årets HR-Team i Human Growth Award är fantastiskt roligt och ett kvitto på ett stort engagemang och entreprenörskap inom vårt team för HR och rekrytering. Effekten är en stark tillväxt. Under de senaste fyra månaderna rekryterades inte mindre än 100 nya kollegor – en stor eloge till vårt eminenta rekryteringsteam. Att bibehålla en välmående och sund företagskultur som präglas av glädje och engagemang i ett företag där våra medarbetare är vår absolut viktigaste resurs är a och o för den fortsatta utvecklingen. Vi på HR arbetar dagligen med strategiska och kulturbyggande frågor där våra medarbetares tankar och idéer har en stor betydelse för oss. Nomineringen i Human Growth Award är ett resultat av det jobb som var och en av alla våra snart dryga 600 medarbetare på Consid bidrar med i sitt dagliga arbete. Nu håller vi tummarna för att vi tar hem detta fina pris!