Consid #nextlevel Academy

Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Vi arbetar både med tekniken och hur våra kunder ska tjäna pengar på den, och ser till att våra kunder blir bäst i världen på det de gör genom att ta vara på den digitala världens möjligheter.

Consid #nextlevel Academy – accelerating talent

Har du tagit eller är snart klar med din kandidat- eller masterexamen, alternativt genomgått en YH-utbildning med fokus på IT inom områden som framförallt systemutveckling eller datavetenskap? Har du lätt för att kommunicera och samarbeta med många olika typer av människor? Brinner du för IT och är en sann entreprenörssjäl? Då är vårt program något för dig!

Vi söker dig som är nyexaminerad under året 2020 eller gärna har något års branscherfarenhet och vill vara med och skapa Sveriges bästa traineeprogram!

Consids traineeprogram startar den 7 januari 2021 i Göteborg & Stockholm och pågår i 1,5 år under heltid. Du blir heltidsanställd som vilken kollega som helst med full marknadsmässig lön men med alla förmåner det innebär att vara trainee hos oss. Programmet är uppdelat i tre huvudblock. Alla kurser innefattar både teoretiska såväl som praktiska moment och är skräddarsydda av våra erfarna experter och utbildare.

Bredd och spets!

Du får både en bred grund att stå på samt möjligheten att individuellt fokusera på specifika områden enligt dina ambitioner, önskemål och marknadens behov. När programmet är avklarat kommer du vara specialist inom just det valda området genom diverse certifieringar, främst i olika grenar inom systemutveckling.

Vårt koncept är grundat i 3 block

Traineeprogrammet är indelat i tre huvudblock om sex månader. Under programmets gång bygger du snabbt upp kompetens inom konsultyrket, IT och ledarskap. Utbildningar inom bland annat vårt affärsområde Excellerate samt olika event är en del av programmet. Dessa sker i regel på kvällar och helger.

Block 1

Terminen ger dig bland annat förståelse för vad som utmärker en bra konsult och vara framgångsrik i en ständigt föränderlig värld. Detta med vår värdegrund som utgångspunkt i hur Consid arbetar, vilka kunder vi har och branscher vi verkar inom.

Terminen består framförallt av en rad utvecklande, spännande och inspirerande föreläsningar från våra bästa konsulter med både teoretiska och praktiska moment hämtade ut verkligheten.

Block 2

Nu väljer du också vilka teknikområden du vill fördjupa dig inom, till exempel front- och backendutveckling, integrationer, cloud, DBA, UX/UI med mera. Vill du till exempel gå mot webbutveckling och e-handel/content management är verktyg som Episerver och Sitecore exempel på system du kommer jobba i.

Ett viktigt mål med detta block är att certifiera samtliga traineer inom diverse områden.

Block 3

För oss är modernt ledarskap nyckeln till framgång. Terminen ger dig möjlighet till fördjupad kunskap i projekt- och förändringsledning och samtidigt fortsätta att utveckla din kompetens och tekniska färdighet genom ytterligare fördjupning.

Sista delen på programmet fokuserar även på affärsmässighet och entreprenörskap.

Kunduppdrag genom hela programmet

Under hela resans gång kommer du vara ute på spännande kundprojekt och ansvara för viktiga uppgifter och moment i våra leveranser. Detta är ett fantastiskt sätt att bygga upp ditt CV på!

Mentorskap – en central del

Ett starkt mentorskap är en av de främsta formerna för kompetensutveckling och nätverkande, och är en viktig pelare i hela traineeprogrammets fundament. Alla traineer får en högst kompetent mentor från dag ett till slutet av Consid #nextlevel Academy.

Anmäl dig till traineeprogrammet idag

Ansökan till vårens traineeprogram sker här nedan. Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor?

Har du några frågor gällande programmet? Kontakta oss gärna på trainee@consid.se.

Du kan också ringa vår traineeansvarige Oscar på 076-130 31 91.

Skicka in din ansökan idag


http://Oscar%20Puente%20medarbetare%20och%20säljare%20på%20Consid%20och%20Trainee%20programmet%20Consid%20Nextlevel%20Academy

Oscar Puente

Affärsutvecklare

oscar.puente@consid.se 076-130 31 91
http://Anita%20Beslic

Anita Beslic

HR- och rekryteringsansvarig

anita.beslic@consid.se 076-943 02 38
http://Anton%20Henziger%20medarbetare%20på%20Consid%20i%20Stockholm

Anton Henziger

Rekrytering

anton.henziger@consid.se 072-967 34 02
http://Linda%20Glans%20medarbetare%20Consid

Linda Glans

Rekrytering Göteborg

linda.glans@consid.se 070-970 96 58

Lediga jobb på Consid just nu

Du hittar alla våra lediga tjänster under Lediga tjänster

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Gasellföretag Dagens Industri

Gasellföretag
8 år i rad

Superföretag Veckans Affärer IT-konsultbolag

Superföretag
7 år i rad

Karriärföretag 2020

Karriärföretag
5 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser