Kompetensutveckling för Considanställda

SAFe DevOps / Agilt ledarskap / ISTQB / Förändringsledning / Azure Fundamentals mf.

Här hittar du som anställd på Consid de internutbildningar vi fortsätter att erbjuda hösten 2021. Läs mer och boka nedan!

Våra interna utbildningar fortsätter – nu med fler kurser! 

Vill du spetsa dina kunskaper inom exempelvis Azure Cloud och AWS Cloud? Nu har du chansen att ta del av ytterligare fyra nya internutbildningar från Consid med start hösten 2021! Det är HR i samarbete med Excellerate, vårt affärsområde inom utbildning och lärande, som fortsätter att erbjuda möjlighet till kompetensutveckling i världsklass. Nya kurser för hösten är React introduktion, Förändringsledning, Leading SAFe och IREB RE@Agile Primer.

Utbildningarna genomförs samtliga på egen tid och en bonus om 3000 kr (med undantag för webbdirektivet, Azure Fundamentals och AWS Cloud Practitioner) betalas ut efter att en kopia på avklarad certifiering skickats till vår HR-chef, Anita Beslic på kompetensutbildning@consid.se. Du måste vara anställd vid certifieringstillfället och kan därmed inte ha avslutat din anställning hos Consid.

Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till Anita Beslic eller Charlotte Magnusson på ovan mejl.

Läs mer om kurserna och anmäl dig redan idag!

10 kurser till hösten 2021

50+ utbildare

För Consids medarbetare

Har du frågor?

Lämna din e-mail så återkommer vi inom kort.

  Kom i kontakt med oss

  http://Anita%20Beslic%20är%20HR-chef%20på%20Consid

  Anita Beslic

  HR- och rekryteringsansvarig

  anita.beslic@consid.se 076-943 02 38
  http://Charlotte%20Magnusson

  Charlotte Magnusson

  Utbildningsansvarig Excellerate

  charlotte.magnusson@consid.se 072-368 73 36