Gävle

I Gevaliapalatset anno 1890

Kontakta oss

Nygatan 25
803 20 GÄVLE
gavle@consid.se

t.f. Kontorschef & försäljning

Daniel Theorin
070-861 75 82
daniel.theorin@consid.se

Rekrytering

Matilda Niemi
073-318 69 91
matilda.niemi@consid.se

OM KONTORET

I Gevaliapalatset mitt i centrala Gävle har mycket hänt under årens lopp och det känns redan när vi kliver in i porten i hörnet Nygatan och Norra Kungsgatan. Ja, det måste sitta i väggarna. År 1890 uppfördes det som över 100 år senare skulle komma att bli kontorslokaler till ett av Sveriges snabbast växande IT-bolag.

Apoteket Nordstjernan, familjen Wesström och Gävleborgs Sparbank är bara några av de familjer och företag som haft privilegiet att bo i huset. År 1978 gjordes en omfattande renovering men mycket av den interiör och exteriör som fanns såg man till att bevara – och tur var väl det, för det är verkligen något speciellt över detaljerna i byggnaden.

När våra eminenta inredare Elisabeth Lejon och Kristina Hjert först tittade på lokalerna kunde de snabbt konstatera att samtliga heltäckningsmattor i blått skulle bort. Under dessa mattor fanns nämligen en fantastisk fiskbensparkett som målades svart likt resterande Consid-kontor. Dörrar som inte användes byggdes igen och det öppnades upp för nya. Glasväggar, marmorkök och platsbyggda garderober och hyllor monterades. Plötsligt hade rummen fått helt nytt liv. Den omfattande renoveringen gjorde att det under en lång tid såg ut som ett smärre slagfält i våningen – faktum är att det så kort som två dagar innan inflyttning saknades tapeter på väggarna.

– Våra lokaler är allt vi kunnat drömma om. Vi påminns dagligen om hur fint vi har det när kunder och rekryter fullkomligt tappar hakan när de kommer in genom entrédörren.

Torbjörn Bäckström, regionsansvarig Consid Gävle

http://Matilda%20Niemi%20medarbetare%20Consid

Matilda Niemi

Rekrytering Uppsala, Gävle & Sundsvall

matilda.niemi@consid.se 073-318 69 91

Daniel Theorin

Kontorschef Gävle

daniel.theorin@consid.se 070-861 75 82

Hitta till oss

Filtrera efter kategori
Roll Kategori Stad

Studentambassadör

Gävle

Inget resultat

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser