Consid Hamburg

IT-konsulter och tjänster inom IT, management & digital marknadsföring i Hamburg

Kontakta oss

Consid GmbH
c/o MindSpace
Rödingsmarkt 9
20459 HAMBURG
info@consid.com

Försäljning

Timmy Belcroft
+46 73-417 62 69
timmy.belcroft@consid.se

Välkommen till Consid i Hamburg

Consid är ett av Sveriges snabbast växande IT-företag som erbjuder kompletta skräddarsydda lösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation. Efter att ha expanderat till Köpenhamn och Oslo så är vi glada att meddela öppningen av vårt första kontor i Tyskland, där vårt självklara val av plats var Hamburg som en förlängning av vår fortsatta expansion.

Vi har samlat branschens ledande experter för att skapa långsiktiga och hållbara värden för några av världens ledande företag och varumärken. Vi skapar innovativa digitala lösningar som tar er verksamhet till nästa nivå.

Vårt nya Hamburgkontor erbjuder ett brett utbud av tjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Vi ett mångsidigt team av expertkonsulter inom digital transformation, ledarskap, digital marknadsföring och alla typer av utveckling. För att bara nämna några av våra kärnkompetenser, erbjuder vi systemutveckling, e-handelslösningar, digitala plattformar, marknadsföring och kommunikation, varumärkesutveckling och design, apputveckling, molnlösningar och AI-lösningar.

Du hittar oss i sekelskifteshus, gamla industribyggnader, prästgårdar och flera andra unika byggnader runt om på våra 41 kontor i Europa. Våra inspirerande och unika faciliteter har blivit en del av vårt DNA och vår prioritet är att våra anställda trivs på jobbet, och vi hoppas att du är lika spänd som vi över vårt kontor här i Hamburg. Tveka inte att kontakta oss om du är nyfiken på att lära dig mer om Consid i Hamburg.

Följ med på vår resa mot next level!

Vill du komma i kontakt med vårt Hamburg-kontor?

Kontakta oss

Hitta till oss

Vill du komma i kontakt med Hamburg-kontoret?

Skicka ett meddelande så återkommer vi snarast

    Kontakta oss