Consid Kristianstad – din lokala digitala partner

IT-konsulter och IT-tjänster i Kristianstad

Vill du komma i kontakt med oss på Kristianstadskontoret?

Ja, jag vill ha kontakt
”Målet med Kristianstadskontoret är att skapa mervärde för våra kunder så att de snabbare och effektivare uppnår sina mål.

Roger Olofsson, kontorsansvarig

Kristianstad – proffs på geografisk data

Utanför paradvåningen på 180 kvadratmeter beläget mitt i centrala Kristianstad, närmare bestämt vid Lilla Torg, vajar Consids flagga från fasadflaggstången. Innanför väggarna hittar du medarbetarna, som tillsammans arbetar för att skapa mervärde för Consids kunder. Detta genom ett nära samarbete med kunden för att på så vis bättre förstå förutsättningar, behoven och affärsmålen. Med våra resurser, kompetens och erfarenhet kan vi hjälpa kunden att övervinna de utmaningar man står inför.

Förutom erfarna utvecklare och projektledare har vi även proffs på geografisk data, GIS, där erfarenheten av att integrera kart- och fastighetsdata i olika applikationer och system är stor. Geografisk data integrerad med övrig relaterad data skapar nämligen stora möjligheter i nuvarande och framtida tjänster.

Om vårt kontor

Consid har gjort sig känt för sina vackra och innovativa kontor. Vår våning i Kristianstad är inget undantag! Golvet i Ölandskalksten, de höga innertaken, stuckaturen och kristallkronorna ger gemensamt en exklusiv känsla, och doften av nybryggt kaffe från köket sprider sig i hela kontoret och gör våningen välkomnande och varm. Här finns även arbetsrum för hela teamet, men även rum för enskilt arbete eller samtal. Konferensrummet präglas av sina tjocka väggar som lättas upp av ljusa textilier och designinredning. Här kan alla trivas!

Vad innebär det att vara en del av Consid?

Att arbeta på Consid innebär att du har givande möten och uppdrag med många olika kunder. Kundernas behov varierar och du får därför möjlighet att hjälpa dem att uppnå sina mål. I Kristianstad arbetar du tillsammans med våra idag 10 kunniga och erfarna kollegor där vi arbetar nära och delar våra erfarenheter med varandra. Till semestern 2022 räknar vi med att vara 20 medarbetare på plats. Vill du arbeta på ett företag som fått en rad utmärkelser under åren; Dagens Industris Gasellföretag nio år i rad, Veckans Affärers Superföretag åtta år i rad och Universums Sveriges Bästa Arbetsgivare? Då är Consid för dig!

Hjärtligt välkommen till oss i Kristianstad!

”Du kommer inte till andra sidan havet genom att stirra på horisonten. Det krävs fokus, engagemang och vilja.”

Roger Olofsson, kontorsansvarig

Vill du jobba på Kristianstadskontoret?

Filtrera efter kategori

RollKategoriStad

Java-utvecklare

Stockholm, Malmö, Helsingborg, Karlskrona, Göteborg, Jönköping, Uppsala, Karlstad, Gävle, Borås, Västerås, Kalmar, Karlshamn, Kristianstad, Sundsvall, Eskilstuna, Luleå, Lund, Varberg

Projektledare

Jönköping, Kristianstad, Karlskrona, Karlshamn, Eskilstuna, Luleå, Ljungby, Lund, Varberg, Västerås

Projektledare

Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad

Kristianstads vassaste IT-kompetens

Kristianstad

Inget resultat

Hör av dig!

Roger Olofsson

Roger Olofsson

Kontorschef Kristianstad

roger.olofsson@consid.se 073-506 11 09
Patrik Hall

Patrik Hall

Regionchef Karlskrona, Kristianstad, Karlshamn

patrik.hall@consid.se 070-933 50 60

Vill du komma i kontakt med oss på Kristianstadkontoret?

Lämna ett meddelande så hör vi av oss.

    Hitta till oss!