Linköping

Från råvind till toppkontor

Kontakta oss

Sankt Larsgatan 42
582 24 Linköping
036-12 02 10
linkoping@consid.se

Regionchef Mitt

Henrik Boström
073-324 63 04
henrik.bostrom@consid.se

VD Consid Communication
Douglas Lindevall
070-977 10 03
douglas.lindevall@consid.se

OM KONTORET

Varmt välkommen till Consid Linköping – en spektakulär plats för spännande möten och nya sammanhang.

Mitt på Linköpings pubgata, ett par våningar över den populära nattklubben Platå, hittade Consid för några år sedan en råvind fylld med 100 år samlad bråte. I sann Consid-anda, det vill säga med ”ingenting är omöjligt”-inställningen i högsta hugg, la vi beslag på lokalen och gav den en total – och då menar vi total – upprustning. Idag utgör lokalen, som har en rå, industriell touch med mycket inslag av tegel och metaller, vad vi vill kalla Linköpings snyggaste kontor. Varmt välkomna!

Att beskriva vårt Linköpingskontor innan det blev ett kontor som en lokal är inte rättvist. Här fanns ingen lokal – bara en råvind, med ungefär 100 år samlad bråte. Man kunde ana en och annan tegelvägg och pelare när man snubblade över ventilation och gamla arkivskåp. Vinden var iskall och hade inte minsta tillstymmelse till fönster. Det var bara ”vind, vinden vind”, som en av våra inredare så fint beskrev det. Möjligheterna, däremot, var oändliga. Här fick vi chans att rita om ytorna väldigt fritt i gott samarbete med den lokala fastighetsägaren. En planlösning ritades upp, där såväl en balkong som nya fönsterpartier fick ta plats – ja, ett komplett nybygge på taket, helt enkelt.

– Tanken från allra första början har varit mötet mellan gammalt och nytt, med en skön industriell känsla. Här ska alla trivas – både medarbetare och kunder.

Henrik Boström, regionansvarig Consid Öst.

Filtrera efter kategori
Roll Kategori Stad

Projektledare

Linköping

Redovisningsekonom

Linköping

Inget resultat

Hitta till oss

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Gasellföretag Dagens Industri

Gasellföretag
8 år i rad

Superföretag Veckans Affärer IT-konsultbolag

Superföretag
7 år i rad

Karriärföretag 2020

Karriärföretag
5 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser