Norrköping

Mitt i industrilandskapet

Kontakta oss

Västgötegatan 13C
602 21 Norrköping

08-12 02 10
norrkoping@consid.se

Kontorschef

Fredrik Hammar
073-209 27 11
fredrik.hammar@consid.se

Försäljning

Rekrytering

Samuel Löfgren
072-396 69 82
samuel.lofgren@consid.se

OM KONTORET

Bland de gamla textilfabrikerna och smala gatorna gömmer sig i en av dem ett av stans stiligaste kontor. Där man låtit den industriella själen vila kvar i kombination med utveckling av nya tekniska innovationer.

Det är en mulen eftermiddag. En sådan dag när man kan riktigt känna i luften att det kommer börja regna. Trots det är stadens myller ett faktum. Några turister tar en gruppbild längst med den slingrande strömmen och vi promenerar vidare, över bron och förbi det lilla fiket längre upp på gatan. In till vänster anländer vi till en lummig innergård. Några har parkerat sina cyklar och runt omkring oss blommar blommorna i rabatterna. I en av tegelbyggnaderna, uppe på andra våningen, vinkar någon från fönstret. Det har blivit dags för en rundtur på Norrköpingskontoret. Följ med!

Redan i entrén känner vi hur ljuset utifrån har letat sig in. Glasväggarna som satts upp för att skapa mindre arbetsrum hjälper till och ljuset breder ut sig i hela lokalen. Vi hänger av oss i hallen och kliver in i vad som känns som ett vardagsrum. I mitten av rummet står tre ståtliga soffor med puffiga kuddar och mjuka filtar som samsas med ett gäng velourfåtöljer i marinblått. Några kollegor sitter och bläddrar i dagens tidning och dricker varsin kopp kaffe. Det är en lugn dag på kontoret.

– Det jag verkligen tycker om med vårt kontor är att det känns som att man kliver in i en gammal industrilokal när man kommer på morgonen.

Fredrik Hammar, kontorschef Consid Norrköping

Hitta till oss

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Gasellföretag Dagens Industri

Gasellföretag
8 år i rad

Superföretag Veckans Affärer IT-konsultbolag

Superföretag
7 år i rad

Karriärföretag 2020

Karriärföretag
5 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser