Örebro

I riksbankens anrika lokaler

Kontakta oss

Engelbrektsgatan 4
702 12 ÖREBRO
036-12 02 10
orebro@consid.se

Regionsansvarig

Sebastian Kvarnström
070-528 92 36
sebastian.kvarnstrom@consid.se

Rekrytering

Sandra von Bennigsen
072-396 69 83
sandra.vonbennigsen@consid.se

OM KONTORET

Varmt välkommen till Consids hem i Örebro – en plats med historia där riksbankens tidigare atmosfär sitter tydligt i väggarna.

Vi är mitt uppe i höstens finaste veckor, de där veckorna när barn har höstlov och människor promenerar ute i den friska luften. Solen gassar i Örebro och vi blickar ut över slottet i Svartån när vi går över den intilliggande bron. Där, på andra sidan, står en vacker ljus byggnad från slutet av 1800-talet i all sin prakt. Inga mindre än Riksbanken i Örebro har hållit till i lokalerna i närmare hundra år, och nu har det blivit dags för Consid att stoltsera i den magnifika byggnaden. Är du lika nyfiken på att se hur pärlan ser ut som vi är? Dåså! Följ med på en titt i Närkes stolthet.

Det räcker med att bara öppna porten för att vi ska förstå vad som nu väntar. Vi befinner oss i en lokal med extraordinärt högt i tak och otaliga bevarade detaljer från förr. Foajén är unik, exklusiv och hemtrevlig och bjuder in besökare såväl som medarbetare direkt in till den stora salen och hjärtat av kontoret. Kontrasten som skapas av de ljusgrå väggarna mot de mörkblå veloursofforna och de tunga gardinerna i kopparfärg är behaglig och lyxig. Det fullkomligt osar Consid! Mycket får plats här inne; en loungedel, bord och stolar, ett högre bord i mitten av rummet och en tv-hörna, och det känns fortfarande luftigt!

– Vi trivs så bra här, både tack vare läget i staden och utsikten över slottet, men också i och med våra öppna ytor som bjuder in till sociala sammanhang.

Sebastian Kvarnström, regionansvarig Consid Örebro

Hitta till oss

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Gasellföretag Dagens Industri

Gasellföretag
8 år i rad

Superföretag Veckans Affärer IT-konsultbolag

Superföretag
7 år i rad

Karriärföretag 2020

Karriärföretag
5 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser