Stockholm

Paradvåning mitt i huvudstaden

Kontakta oss

Kungsgatan 2
113 43 STOCKHOLM
 036-12 02 10
 stockholm@consid.se

Regionchef
Stockholm

Martin Edenström
070-497 54 97
martin.edenstrom@consid.se

Administrativ chef
Henrik Sandell
070-555 31 38
henrik.sandell@consid.se

Rekrytering

Anton Henziger
072-967 34 02
anton.henziger@consid.se

Varmt välkommen till Consid Stockholm

I en byggnad från förra sekelskiftet huserar Consid två paradvåningar, båda med flertalet balkonger och vy mot anrika Stureplan.

Consids Stockholmkontor erbjuda alla sorters IT-tjänster. Allt ifrån experter inom digital transformation, management, apputveckling till en större enhet från UX:are, CRO/SEO-experter och Service Designers finns med i vårt gäng med IT-konsulter som sitter tillsammans på plan två. Det finns även en lokal tyngd i seniora .NET-utvecklare samt ett större gäng testledare och JAVA-utvecklare.

Vår expertis inom Cloud finns även här i Stockholm och vi har både lösningsarkitekter och Enterprise-arkitekter. Kontoret har nog de flesta agila coacherna och scrum masters per kontorscapita hos Consid, och med huvudstadsläget sysselsätter vi även flera centrala supportfunktioner som våra omfattande marknads-, sälj- och HR-team. Även M&A samt flera Enterprise Business Development-funktioner sitter hos oss på Kungsgatan 2.

Atmosfären på kontoren är något av ett signum för oss, där hantverkskunnande, design och kvalitet är tre värdeord som verkligen genomsyrar. Här använder alla medarbetare lokalerna långt ifrån enbart under arbetstid –  i princip varje helg hålls privata tillställningar. Vilket inte är svårt att förstå. När du stiger in på våning två möts du nämligen av ett stort biljardbord i ett rum med väggar tapetserad med leopardmönster. Till vänster en gedigen whiskybar där våra medarbetare gärna slår sig ner på fredagseftermiddagen för ett glas. I “loungen” som hörnrummet kallas är möblerna i trendig sammet med flera sittgrupper, TV och sällskapsspel.

Våning tre har en annan karaktär men minst lika slående vacker. Stora mötesrum med fint ljusinsläpp och högt i tak, en vinbar och sittgrupper i marmor är signifikant för detta plan. Henrik Sandell, en av grundarna till Consid berättar;

“Eftersom vår medarbetare arbetar mycket ute hos kunder är det viktigt för oss att ha ett trevligt kontor som man kan komma hem till. När vi valde lokal var det därför viktigt att hitta ett centralt läge för att göra det till en naturlig samlingsplats för alla medarbetare”.

Lyckats med detta har IT-konsultbolaget, inte sällan lånas kontoret ut till andra företag för fotografering, filminspelning eller lån av mötesrum. Ett gott tecken på ett trivsamt och trendigt kontor med stor “Consid-anda”, minst sagt.

– Här använder alla medarbetare lokalerna långt ifrån enbart under arbetstid –  i princip varje helg hålls privata tillställningar.

Martin Edenström, Regionchef Stockholm

Vill du komma i kontakt med oss på Stockholmskontoret?

Ja, jag vill ha kontakt

Kom i kontakt med oss

http://Anton%20Henziger%20medarbetare%20på%20Consid%20i%20Stockholm

Anton Henziger

Rekrytering Stockholm

anton.henziger@consid.se 072-967 34 02
http://Karl%20Altenstam%20medarbetare%20Consid

Karl Altenstam

Försäljning Stockholm

karl.altenstam@consid.se 070-970 12 36

Hitta till oss

Vill du jobba på Stockholmskontoret?

Filtrera efter kategori
RollKategoriStad

.NET-utvecklare

Stockholm, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Växjö, Värnamo, Karlskrona, Ljungby, Sundsvall, Göteborg, Karlstad, Uppsala, Nyköping, Örebro, Gävle, Norrköping, Borås, Kalmar, Linköping, Västerås, Borlänge, Halmstad, Karlshamn, Eskilstuna

Java-utvecklare

Stockholm, Malmö, Helsingborg, Karlskrona, Göteborg, Jönköping, Uppsala, Karlstad, Gävle, Borås, Västerås, Kalmar, Karlshamn, Kristianstad, Sundsvall, Eskilstuna

Frontendutvecklare

Stockholm, Göteborg, Borås, Ljungby, Kalmar, Gävle, Sundsvall, Uppsala, Halmstad, Eskilstuna

UX-designer

Norrköping, Stockholm, Jönköping, Örebro, Västerås, Nyköping, Linköping, Karlstad, Göteborg, Uppsala, Eskilstuna

Utbildare inom .Net / Java / Python

Stockholm, Göteborg, Malmö

Rekryteringsassistent

Stockholm, Helsingborg, Malmö, Göteborg, Örebro, Norrköping

iOS-utvecklare

Stockholm, Karlshamn

Account Manager

Stockholm, Göteborg, Borås, Norrköping

Episerver-utvecklare

Stockholm, Halmstad, Kalmar, Växjö, Eskilstuna

Testare

Stockholm, Jönköping, Uppsala, Norrköping, Sundsvall, Eskilstuna, Västerås

Rekryterare till Stockholmskontoret

Stockholm

Studentambassadör

Stockholm

Testledare

Stockholm, Jönköping

Inget resultat

Vill du komma i kontakt med oss på Stockholmskontoret?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss.