Stockholm

Paradvåning mitt i huvudstaden

Kontakta oss

Kungsgatan 2
113 43 STOCKHOLM
 036-12 02 10
 stockholm@consid.se

Regionchef
Stockholm

Martin Edenström
070-497 54 97
martin.edenstrom@consid.se

Administrativ chef
Henrik Sandell
070-555 31 38
henrik.sandell@consid.se

Rekrytering

Anton Henziger
072-967 34 02
anton.henziger@consid.se

OM KONTORET

Varmt välkommen till Consid Stockholm. I en byggnad från förra sekelskiftet huserar Consid två paradvåningar, båda med flertalet balkonger och vy mot anrika Stureplan.

Atmosfären på kontoren är något av ett signum för oss, där hantverkskunnande, design och kvalitet är tre värdeord som verkligen genomsyrar. Här använder alla medarbetare lokalerna långt ifrån enbart under arbetstid –  i princip varje helg hålls privata tillställningar. Vilket inte är svårt att förstå. När du stiger in på våning två möts du nämligen av ett stort biljardbord i ett rum med väggar tapetserad med leopardmönster. Till vänster en gedigen whiskybar där våra medarbetare gärna slår sig ner på fredagseftermiddagen för ett glas. I “loungen” som hörnrummet kallas är möblerna i trendigt sammet med flera sittgrupper, TV och sällskapsspel.

Våning tre har en annan karaktär men minst lika slående vacker. Stora mötesrum med fint ljusinsläpp och högt i tak, en vinbar och sittgrupper i marmor är signifikant för detta plan. Henrik Sandell, grundare till Consid berättar; “Eftersom vår medarbetare arbetar mycket ute hos kunder är det viktigt för oss att ha ett trevlig kontor som man kan komma hem till. När vi valde lokal var det därför viktigt att hitta ett centralt läge för att göra det till en naturlig samlingsplats för alla medarbetare”. Lyckats med detta har IT-konsultbolaget, inte sällan lånas kontoret ut till andra företag för fotografering, filminspelning eller lån av mötesrum. Ett gott tecken på ett trivsamt och trendigt kontor med stor “Consid-anda”, minst sagt.

– Här använder alla medarbetare lokalerna långt ifrån enbart under arbetstid –  i princip varje helg hålls privata tillställningar.

Martin Edenström, Regionchef Stockholm

Hitta till oss

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Gasellföretag Dagens Industri

Gasellföretag
8 år i rad

Superföretag Veckans Affärer IT-konsultbolag

Superföretag
7 år i rad

Karriärföretag 2020

Karriärföretag
5 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser