Värnamo

Från knäppfabrik till förstklassigt kontor

Kontakta oss

Jönköpingsvägen 41
331 34 VÄRNAMO
036-12 02 10
varnamo@consid.se

Regionschef

Försäljning

Sebastian Schrewelius
070-863 71 36
sebastian.schrewelius@consid.se

Louise Ohlin
073-230 00 51
louise.ohlin@consid.se

Rekrytering

Tobias Magnusson
070-757 28 71
tobias.magnusson@consid.se

OM KONTORET

Kan man leverera förstklassiga digitala lösningar från en klädnypefabrik? Visst kan man det– det är nämligen vårt Värnamokontor ett levande bevis på. Det pittoreska kontoret i den gamla industrilokalen på Jönköpingsvägen går inte av för hackor – hemtrevligt är bara förnamnet för denna lokal.

Än finns det små detaljer på vårt Värnamokontor som vittnar om att lokalen ursprungligen varit en knäppfabrik som tillverkat klädnypor. Den historiska lokalen, som utgörs av en vindsvåning, ligger i hjärtat av Värnamo och lämnar ingen oberörd. Det är så att man får dra efter andan när man kommer upp för den lätt knarrande trappan och äntrar det vita trägolvet. Arbetsmiljön här är en sällan skådad historia.

När projektet med att iordningställa lokalen som tidigare var en ren råvind så var ambitionen att behålla det genuina, förstärka karaktären i lokalen och skapa ett vardagsrum som arbetsplats. Eftersom byggprojektet fortlöpte under 4 månader hade vi gott om tid att tänka igenom detaljer och skapa en genuin känsla av en varm och välkomnande miljö där historien finns kvar och där det industriella arvet lyser igenom.

– Vi trivs väldigt bra i våra lokaler, här vill man vara, även utanför arbetstid.

Peter Bäckrud, kontorschef för Consid i Värnamo

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Gasellföretag Dagens Industri

Gasellföretag
8 år i rad

Superföretag Veckans Affärer IT-konsultbolag

Superföretag
7 år i rad

Karriärföretag 2020

Karriärföretag
5 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser