Kontoren

Vår mötesplats

För att nå visionen om att vara ett IT- och kommunikationsbolag med landets främsta experter, måste vi ta hand om vår största tillgång, våra medarbetare. I linje med detta har vi skapat inkluderande, inspirerande och innovativa kontorsmiljöer. Läs mer om dem här!

http://Peter%20Hellgren%20Consid%20VD

Peter Hellgren

VD Consid AB

peter.hellgren@consid.se 073-350 88 70
– Våra kontor bidrar till att arbetet känns både viktigt och inspirerande.

Patrik Hall, platschef på Consid i Karlskrona

Vår mötesplats

Den mintgröna prästgården i Karlskrona, Gevaliapalatset från 1890 i Gävle, Norrköpings industrilandskap mitt i city, Riksbankens gamla lokaler i Örebro, sekelskiftsvåningen på Stora Torget i Uppsala, ja listan kan göras lång på Consids kontor, alla med sin alldeles egen prägel och karaktär.

Consid har, med sina inredningsarkitekter, gjort sig kända över hela Sverige för sina välkomnande, flådiga och öppna kontor. Kontoren är mötesplatser, där kollegor och kunder kan mötas i mindre eller större konferensrum, där pauser tas över en match i biljard och där det ständigt hänger några i köket över en kopp kaffe.

Samtliga kontor har den mytomspunna Consid-känslan, med en inredning som går i samma toner, material och detaljer. Inredningsarkitekterna har skapat miljöer som bjuder in till festlig stämning, gemenskap och innovation, och där man plockar fram historien bakom varje byggnad och förädlar grunden till vad lokalen en gång varit. Sekelskiftsvåningar, industrilokaler och moderna byggen; oss finner du i alla tänkbara miljöer.

 

- Vi påminns dagligen om hur fint vi har det när kunder och rekryter fullkomligt tappar hakan när de kommer in genom entrédörren.

Torbjörn Bäckström, regionsansvarig i Gävle

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser