Kontoren

Våra mötesplatser

För att nå visionen om att vara ett IT- och kommunikationsbolag med landets främsta experter, måste vi ta hand om vår största tillgång, våra medarbetare. I linje med detta har vi skapat inkluderande, inspirerande och innovativa kontorsmiljöer. Läs mer om dem här!

Vår mötesplats

Den mintgröna prästgården i Karlskrona, Gevaliapalatset från 1890 i Gävle, Norrköpings industrilandskap mitt i city, Riksbankens gamla lokaler i Örebro, sekelskiftsvåningen på Stora Torget i Uppsala, ja listan kan göras lång på Consids kontor, alla med sin alldeles egen prägel och karaktär.

Consid har, med sina inredningsarkitekter, gjort sig kända över hela Sverige för sina välkomnande, flådiga och öppna kontor. Kontoren är mötesplatser, där kollegor och kunder kan mötas i mindre eller större konferensrum, där pauser tas över en match i biljard och där det ständigt hänger några i köket över en kopp kaffe.

Samtliga kontor har den mytomspunna Consid-känslan, med en inredning som går i samma toner, material och detaljer. Inredningsarkitekterna har skapat miljöer som bjuder in till festlig stämning, gemenskap och innovation, och där man plockar fram historien bakom varje byggnad och förädlar grunden till vad lokalen en gång varit. Sekelskiftsvåningar, industrilokaler och moderna byggen; oss finner du i alla tänkbara miljöer.

 

"Vi påminns dagligen om hur fint vi har det när kunder och rekryter fullkomligt tappar hakan när de kommer in genom entrédörren."