Dags för KRÄFTSKIVA!

…för dig och dina närmsta

Det närmar sig slutet av sommaren och vad känns då mer härligt än en ordentlig kräftskiva á Consid? Den 28 augusti är det dags att återigen samla dina närmsta för en kväll i kräftornas tecken. Här nedan hittar du recept och inköpslista till kvällen samt lite annat smått och gott. Nu firar vi ut den här sommaren ordentligt, så håll hårt i considhatten – för nu åker vi!

När? 28 augusti

Tid: 17.00-21.00

Var: där du önskar

Varmt välkommen till årets Consid-kräftskiva!

Föreställ dig ett uppdukat bord… västerbottenpajen, de röda stora kräftorna i mängder, bröd, ost och något gott att dricka. Föreställ dig sedan dina vänner, kollegor eller familjemedlemmar slå sig ner vid bordet. Sommaren har nu börjat närma sig sin sista refräng – men tiden är ack så vacker! Det är nu dags att fira sommaren tillsammans med de du tycker om, med dina närmsta. 28 augusti blir en sensommarkväll du sent kommer att glömma.

Här nedan hittar du recept, inköpslista, snapsvisor, lite go musik och lite annat du kan tänkas behöva inför kvällen. Du kan även läsa mer om kvällens sociala medier-tävling, för som vanligt vill vi ha en sån och vi lovar en väldigt härlig vinst. Har du frågor finns det en “frågor & svar” här nedan också, och har du glömt anmäla dig går det enkelt att göra här nedan.

Det var allt för nu – hör av dig om du undrar något på kraftskiva@consid.se.

Inköpslista, nubbevisor, frågor och svar etc.

considskräftskiva

Till anmälan

Have fun!

Hittar du inte inbjudan? Anmäl dig här istället senast den 20 augusti.

Till anmälan

Något annat du funderar över? Hör av dig!

http://Kräfthatt