Lund, vi är här nu

Är du stans vassaste IT-konsult?

Consid – Sveriges bästa arbetsgivare, alltså. Just nu söker vi efter Lunds vassaste IT-konsulter som vill vara med oss och skapa innovativa digitala lösningar för våra kunder.

"Vi ser fram emot att bli en del av er spännande arena av framgångsrika bolag, samhällsbyggare och arbetsgivare"

Vilka är Consid?

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag som erbjuder helhetslösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation. Vi har samlat landets främsta konsulter för att skapa långsiktigt och hållbart värde för er verksamhet. Tillsammans tar vi fram innovativa lösningar som sätter människan i centrum. Från strategi till mål – från idé till verklighet. Läs mer om oss här.

Vem söker vi?

Vill du arbeta med spännande kunder inom olika branscher, utveckla högteknologiska lösningar med hjälp av ny innovation och vara del av en stark, drivande intern kultur? I så fall är Consid en arbetsgivare för dig. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare och Karriärföretag av Universum två respektive sju år i rad. Vår vision är att vara ett bolag med landets främsta experter inom IT och kommunikation – därför lägger vi stort fokus på kombinationen mellan utmaning och balans. För våra nästan 1500 medarbetare runtom i landet är den viktigaste tillgången vi har. Läs mer om att jobba på Consid här.

Nu bygger vi Lunds bästa arbetsgivare – vill du vara med?

Just nu söker vi efter Lunds vassaste IT-konsulter med kompetens inom .Net, Java, Sitecore och projektledning. Vi ser fram emot att bli en del av er spännande arena av framgångsrika bolag, samhällsbyggare och arbetsgivare. Vill du vara med på resan? Ansök idag så hoppas vi få träffa dig inom kort!

Lediga tjänster i Lund

Filtrera efter kategori

RollKategoriStad

.NET-utvecklare

Stockholm, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Växjö, Värnamo, Karlskrona, Ljungby, Sundsvall, Göteborg, Karlstad, Uppsala, Nyköping, Örebro, Gävle, Norrköping, Borås, Kalmar, Linköping, Västerås, Borlänge, Halmstad, Karlshamn, Eskilstuna, Luleå, Lund, Varberg, Skövde

Java-utvecklare

Stockholm, Malmö, Helsingborg, Karlskrona, Göteborg, Jönköping, Uppsala, Karlstad, Gävle, Borås, Västerås, Kalmar, Karlshamn, Kristianstad, Sundsvall, Eskilstuna, Luleå, Lund, Varberg, Skövde

Sitecore-utvecklare

Göteborg, Jönköping, Lund, Skövde

Projektledare

Jönköping, Kristianstad, Karlskrona, Karlshamn, Eskilstuna, Luleå, Ljungby, Lund, Varberg, Västerås, Skövde

Rekryterare till Lund

Lund

Inget resultat

Goran Nikolic medarbetare Consid

Goran Nikolic

Rekrytering Region Syd

goran.nikolic@consid.se 070-859 25 94
Jonas Nykvist, kontorschef för Consid i Lund

Jonas Nykvist

Kontorsansvarig Lund

jonas.nykvist@consid.se 072-179 56 52

Psssssst!

Du kollade riktigt ordentligt på filmen här ovanför, va? Så att du inte missade något viktigt…