Lund, vi är här nu

Är du Lunds vassaste IT-konsult eller en driven kontorschef?

Consid – Sveriges bästa arbetsgivare, alltså. Just nu söker vi efter Lunds vassaste IT-konsulter som vill vara med oss och skapa innovativa digitala lösningar – och en kontorschef som vill leda vår framfart i Lund i en ständig strävan mot #nextlevel.

"Vi ser fram emot att bli en del av er spännande arena av framgångsrika bolag, samhällsbyggare och arbetsgivare"

Vilka är Consid?

Vi är ett av Sveriges snabbast växande företag och erbjuder helhetslösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation. Vi har samlat branschens främsta kompetens för att skapa långsiktigt och hållbart värde för några av landets främsta bolag. Tillsammans tar vi fram innovativa digitala lösningar som utvecklar verksamheter till nya nivåer. Läs mer om oss här.

Vem söker vi?

Vill du arbeta med spännande kunder inom olika branscher, utveckla högteknologiska lösningar med hjälp av ny innovation och vara del av en stark, drivande intern kultur? I så fall är Consid en arbetsgivare för dig. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare och Karriärföretag av Universum två respektive sex år i rad. Vår vision är att vara ett bolag med landets främsta experter inom IT och kommunikation – därför lägger vi stort fokus på kombinationen mellan utmaning och balans. För våra medarbetare är den viktigaste tillgången vi har. Läs mer om att jobba på Consid här.

Nu bygger vi Lunds bästa arbetsgivare – vill du vara med?

Just nu söker vi efter Lunds vassaste IT-konsulter med kompetens inom .Net, Java, test och projektledning – och en kontorschef som vill leda vår framfart i Lund i en ständig strävan mot #nextlevel. Vi ser fram emot att bli en del av er spännande arena av framgångsrika bolag, samhällsbyggare och arbetsgivare. Vill du vara med på resan? Ansök idag så hoppas vi få träffa dig inom kort!

Bli en del av Sveriges bästa arbetsgivare i Lund!

http://Anita%20Beslic%20är%20HR-chef%20på%20Consid

Anita Beslic

HR- och rekryteringsansvarig

anita.beslic@consid.se 076-943 02 38

Psssssst!

Du kollade riktigt ordentligt på filmen här ovanför, va? Så att du inte missade något viktigt…