Consid Malmö fortsätter växa 🚀

Vill du bli en del av oss?

Företaget med Sveriges nöjdaste medarbetare fortsätter växa. Vi letar nu efter nya talanger för att ta Consid Malmö till nya nivåer. Är det dig vi söker?

Företaget med Sveriges nöjdaste medarbetare fortsätter växa

Consid grundades med ambitionen om att skapa en arbetsplats som passar dig och din personliga utveckling, oavsett vilken fas i livet du befinner dig i. Som medarbetare på Consid får du dela vardagen med Sveriges vassaste kollegor där vi tillsammans strävar efter att byta erfarenheter och göra saker ihop. Genom aktiviteter så som brädspelskvällar, padelturneringar, AW:s, kodkvällar och olika familjeaktiviteter får du möjlighet att lära känna dina kollegor. I en tid med restriktioner om att inte träffas fysiskt tänker vi nytt och genomför aktiviteter digitalt.

Malmökontoret har under många år haft en stadig tillväxt, och nu behöver vi bli fler. En stor efterfrågan finns fortsatt från välkända varumärken nationellt och vi har många spännande uppdrag på gång där vi behöver förstärkning i form av härliga individer med spetskompetens.

I första hand söker vi dig med senior kompetens inom följande roller:

Lösningsarkitekt/mjukvaruarkitekt

I denna roll deltar du i framtagande av krav, skapar och estimerar övergripande alternativa lösningsförslag samt bistår med vägledning till andra personer i teamet.

Du har god förmåga att förstå IT-system, existerande modeller och beskrivningar av verksamhetsarkitekturen och systemlandskapet.

CMS-specialist

Vi arbetar inom webb och e-handel med marknadens största plattformar – Episerver/Optimizely och Sitecore. Detta tillsammans med några av regionen mest spännande varumärken. Om du vill stärka vårt CMS-team ser vi att du har några års erfarenhet av minst en av plattformarna och gärna också av Episerver Commerce eller Sitecore Commerce.

Systemutvecklare Java

I denna roll utvecklar och implementerar du mjukvarulösningar inom specificerad tid baserat på krav och design.

Du har dokumenterad erfarenhet av Java EE, JAX-RS, MySQL, Oracle database och Posgresql.

Systemutvecklare .Net

I denna roll utvecklar och implementerar du mjukvarulösningar inom specificerad tid baserat på krav och design.

Du har dokumenterad erfarenhet av C#, .Net Framework och gärna någon databas som Oracle eller SQL Server.

Systemutvecklare BI/DW

I denna roll ansvarar du för utformning och design av databaser i samråd med arkitekt. Tillsammans genomför ni kravinsamling avseende ETL-förändringar.

Du har dokumenterad erfarenhet av ETL-utveckling, SSIS, SQL och scriptspråk. Du har också god kunskap om Power Bi eller liknande verkty och vedertagna modeller/metoder för systemutveckling inom BI/DW.

Testledare

I denna roll leder du arbetet med framtagande av teststrategi, utformning av testmoment, specifikation och uppsättning av testmiljöer Du ansvarar för genomförande av tester samt utvärdering och rapportering av testresultat.

Du har dokumenterad erfarenhet av utvecklings- eller förändringsprojekt inom IT-området.

Projektledare

I denna roll ansvarar du för att planera, leda och följa upp utvecklingsarbetet inom ett projekt. Du ansvarar för att utvecklingsarbetet genomförs enligt uppsatta mål avseende tid, kostnad och kvalitet.

Du har dokumenterad erfarenhet av större utvecklings- eller förändringsprojekt inom IT-området.

Vill du bli en av oss?

Ovanstående roller är identifierade men vi söker även dig som har mångårig erfarenhet i liknande roller. Hör av dig till Goran här nedan så berättar han mer.

Vi ser framemot att höra av dig!

Kontakta mig om du vill veta mer!

http://Goran%20Nikolic%20medarbetare%20Consid

Goran Nikolic

Rekrytering Malmö & Helsingborg

goran.nikolic@consid.se 070-859 25 94

Läs mer om oss