Consid ❤️ Musikhjälpen 2021

För en värld utan barnarbete

Att alla barn ska ha rätt till en trygg barndom är en självklarhet för oss på Consid. Därför vill vi bidra till Musikhjälpens arbete genom en insamling där du som lägger en peng i vår bössa har chans att vinna ett maxat paket med de senaste techprylarna till ett värde av 30,000 kronor!

Just nu tvingas 160 miljoner barn i världen till barnarbete.

Bidra till Musikhjälpen och ha chans att vinna ett techpaket från Apple

Bidra till MH21

För en värld utan barnarbete

Just nu tvingas 160 miljoner, tillika ett av tio, barn i världen till barnarbete – något som få familjer skulle låta dem göra om de hade ett bättre alternativ. Men när människor lever i extrem fattigdom leder det ofta till en desperation att göra vad som krävs för att överleva och ha mat på bordet.

Att ge fler barn rätt till gratis skolgång som håller hög kvalitet och se till att de stannar kvar i skolan är ett av de mest effektiva sätten att minska barnarbete. Utbildning för barn är något som vi länge jobbar med genom vårt initiativ Consid Youth Education och en fråga som ligger oss otroligt varmt om hjärtat. Om det därmed känns magiskt att vi i år engagerar oss i Musikhjälpen? Absolut. 100% magiskt.

Lägg en peng i vår bössa och ha chans att vinna techprylar till ett värde av 30 000 kronor!

Du är med och deltar i tävlingen genom att lägga minst 50 kronor i vår bössa och kommentera med en hjärtemoji samt tagga två vänner i kommentarsfältet på vårt inlägg på Instagram, Facebook eller LinkedIn ❤️ Du har samma chans att vinna om du lägger 50 kronor eller ett större belopp. Du kan delta i tävlingen hur många gånger du vill och därmed öka din chans till slumpmässig vinst. Vinnaren utses efter Musikhjälpens slut.

Paketet du har chans att vinna* innehåller följande:

  • iPad Pro 11” 128 GB1 & tillhörande case
  • iPhone 13 128 GB
  • Apple Watch Series 7 41 mm GPS
  • Apple AirPods Max

*Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 

Tillsammans kan vi göra verklig skillnad. Var med och bidra du också – för en värld utan barnarbete.