Välkommen hem till Consid i norr

50 000 kronor i flyttbonus till dig som flyttar norrut och blir en av oss i norra Sverige.

Nu tar sig Consid – Sveriges bästa arbetsgivare – an norra Sverige, och det med besked. Vi är i full gång att bygga upp vår verksamhet norröver och vill hitta de absolut skarpaste utvecklarna som vill vara med oss och bygga framtidens digitala lösningar för våra kunder. Kanske har du flyttat söderut men börjar längta hem? Eller har en vittgående dröm om att flytta norrut? Oavsett vilket – varmt välkommen att bli en del av Sveriges bästa arbetsgivare – nu i norra Sverige.

Få 50 000 kronor i flyttbonus.

Var med och bygg Sveriges bästa arbetsgivare i norra Sverige!

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag som erbjuder helhetslösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation. Vi har samlat landets främsta konsulter för att skapa långsiktigt och hållbart värde för er verksamhet. Tillsammans tar vi fram innovativa lösningar som sätter människan i centrum. Från strategi till mål – från idé till verklighet.

Vi är nästan 1500 medarbetare runtom i landet som varje dag levererar förstklassiga lösningar till våra kunder. Nu letar vi efter dig som vill vara med och bygga Sveriges bästa arbetsgivare i norra Sverige. Kanske har du flyttat söderut men börjar längta hem? Du kanske alltid drömt om att flytta norrut? Oavsett vilket är du varmt välkommen att bli en del av oss!

50 000 kronor i flyttbonus till dig som flyttar norrut och blir en av oss!

Om du är en tidigare invånare i Luleå, Skellefteå, Piteå eller Boden med omnejd som väljer att flytta tillbaka hem för att ansluta dig till ett av våra nya kontor i norr erbjuder vi en flyttbonus om 50 000 kronor* som ett stöd i allt vad en flytt innebär. Bonusen gäller även dig som alltid haft en dröm om att flytta norrut och nu gör slag i sagen och väljer att bli en del av Consid. Flyttbonusen betalas ut till dig som signerar ett anställningsavtal med Consid med stationering i Luleå innan den 1 april.

*Eventuell skatt betalas av mottagaren av bonusen.

Skicka in din ansökan idag

Varmt välkommen att vara med och bygga Sveriges bästa arbetsgivare i norra Sverige!

  Fler lediga tjänster hos oss just nu

  Placeholder
  Ledig tjänst

  Webbutvecklare till Ängelholm

  Nu kommer Sveriges bästa arbetsgivare till Ängelholm. Är du webbutvecklare och vill vara med att utveckla dig själv och våra kunders lösningar till nya nivåer. Ansök idag!

  Kategorier: Webbutveckling
  Kontor: Ängelholm
  Vitmålade hörlurar och sladdar
  Ledig tjänst

  .NET-utvecklare till Ängelholm

  I rollen som .NET utvecklare hos oss på Consid arbetar du nära våra kunder för att hjälpa dem i deras digitala transformation. Ansök idag!

  Kategorier: Systemutveckling
  Kontor: Ängelholm
  Webbutvecklare vid en dator och surfplatta på kontor
  Ledig tjänst

  PHP-utvecklare till Ängelholm

  Nu kommer Sveriges bästa arbetsgivare till Ängelholm och söker därför dig som har erfarenheter i PHP-utveckling och som vill vara med på vår resa i staden. Ansök idag för att bli en del av vår värld av high performers!

  Kategorier: Webbutveckling
  Kontor: Ängelholm
  Consid människor på ett berg
  Ledig tjänst

  Lösningsarkitekt i Ängelholm

  I rollen som lösningsarkitekt på Consid har du en ledande roll i ett team som arbetar för att bygga smarta, hållbara och långsiktiga lösningar till våra kunder.

  Kategorier: Systemutveckling
  Kontor: Ängelholm
  Ladda fler