2018-10-26

AI-eliten slogs om resa till Los Angeles – här är vinnarna av the Considition 2018

Igår avgjordes The Considition – Sveriges största e-sportshackathon anordnat av Consid i samarbete med IRONMAN och Kappa Bar. Vinnarna, som på bästa möjliga sätt optimerade sin AI-atlet och därmed får åka till Los Angeles, är Bella Munter, Hybris och Powered by Celsius.

The Considition – Sveriges första och största e-sportshackathon – gick igår av stapeln virtuellt och på programmeringsstudios runtom i landet. Utöver att uppleva tävlingen på plats på bland annat Stureplan gick det även att uppleva tävlingen dels via Twitch var helst ifrån, men även på Kappa Bars barer runtom i Sverige. Efter en intensiv kväll, där hela 125 lag tävlade om att utveckla den smartaste och starkaste AI-atleten, stod tre lag som vinnare av en resa till Los Angeles.

Bella Munter, beståendes av de två göteborgarna Niloufar Razavi och Mattias Rehnberg, var laget som knep guldmedaljen. Andraplatsen kneps av Hybris, beståendes av Lova Stribén, medan Powered by Celsius, beståendes av Tor Sterner och Karin Langman, knep den sista pallplatsen. Det är alltså dessa tre lag som efter en väl genomförd tävling får åka till Los Angeles i november för att ta del av ett bootcamp med fokus på mental och fysisk aktivering ledd av träningsexperter från IRONMAN och IT-profiler i Los Angeles.

1:a plats: Bella Munter, Niloufar Razavi & Mattias Rehnberg, Göteborg
2:a plats: Hybris, Lova Stribén, Malmö
3:e plats: Powered by Celsius, Tor Sterner & Karin Langman, Solna
Johanna Hoof, projektledare för The Considition, är nöjd med tävlingskvällen och ser redan fram emot nästa år:

– Det är fantastiskt roligt att så många tog del av årets upplaga av The Considition, inte bara på plats på våra kontor runtom i landet, utan även via den livesändning vi under kvällen har delat med oss av online och på Kappa Bar. Nivån var i år högre än någonsin och vi har fått uppleva programmering och problemlösning i absolut världsklass under kvällen. Jag vill passa på att gratulera Bella Munter till en välförtjänt förstaplats och ser redan fram emot nästa års upplaga av The Considition och är spänd på vad vi, och de duktiga spelutvecklarna, kan hitta på då, menar Hoof.

Ta del av det fullständiga resultatet och statistik från hela tävlingen på The Considitions hemsida.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter