Paradigm Årets Arbetsgivare
Pressmeddelande

Paradigm nominerade till Årets arbetsgivare

4 minuter sedan

Varumärkesbyrån Paradigm är nominerade till ”Årets Arbetsgivare 2023” och tar därmed rygg på systerbyrån Consid som utsetts till Sveriges bästa Arbetsgivare två år i rad. Vinnarna av Årets Arbetsgivare 2023 kommer att presenteras på Regis årliga gala den 8 februari på Cirkus i Stockholm.

Svenska Spel
Pressmeddelande

Consid vinner upphandling med Svenska Spel

1 dag sedan

It- och kommunikationsbolaget Consid tilldelas ett fyra år långt ramavtal med Svenska Spel. Consid är en av flera leverantörer inom systemutveckling respektive test.

Emma Fahlstedt
Pressmeddelande, Sverige

Södermanlands Nyheter uppmärksammar Consids topprekrytering

2 dagar sedan

Södermanlands Nyheter uppmärksammar Consids topprekrytering av Emma Fahlstedt i ett reportage idag. Hon brinner för kommunikation och digitalisering.

Elitfönsters nya kundwebb, mobil och laptop
Pressmeddelande, Sverige

Marknadsledande Elitfönster sjösätter ny webb

2023-01-30

Sveriges ledande fönstertillverkare, Elitfönster, lanserar nu en ny webbplats. Målsättningen är att förbättra kundupplevelsen och att göra det lättare att köpa fönster.

Consid ballonger
Pressmeddelande, Sverige

Consid störst i Sverige på offentlig upphandling

2023-01-26

It- och kommunikationsföretaget Consid vinner flest offentliga upphandlingar av it-tjänster i Sverige. Drygt 400 it-företag tilldelas kontrakt eller ramavtal årligen och enligt Upphandlingsmyndigheten har Consid tagit hem flest upphandlingar. För 2021 handlade det om 28 stycken.

Jonas Ydkvist, ny vd Paradigm
Pressmeddelande, Sverige

Varumärkesveteranen Jonas Ydkvist ny vd för Paradigm

2023-01-23

I slutet av januari återvänder ett välkänt ansikte till Paradigm när den prisbelönta varumärkesbyrån topprekryterar Jonas Ydkvist som ny vd. Jonas Ydkvist representerar en stark vision och har ett brinnande engagemang för att sätta både varumärkesfrågan och Paradigm ännu tydligare på kartan. I ett samtal berättar han om hur ett starkt varumärke påverkar försäljning, lönsamhet och lojalitet.

HallandsHamnar
Pressmeddelande, Varberg

Consid vinner ramavtal med HallandsHamnar

2023-01-20

HallandsHamnar storsatsar på hållbarhet och anlitar samtidigt Consid, Sveriges ledande it- och kommunikationsbolag, att ansvara för företagets kommunikationsarbete. Avtalet löper över fyra år där Consid kommer att bistå med att öka kännedomen om HallandsHamnars verksamhet i både Varberg och Halmstad.

Mjölby kommun
Pressmeddelande

Positiva reaktioner på Mjölby kommuns nya webb

2023-01-19

Mjölby kommun har sjösatt sin nya webb, mjolby.se. Ambitionen är att besökarna snabbt ska kunna hitta information och utföra sina ärenden.

Web Service award
Pressmeddelande

Considkunder bland finalisterna i prestigefulla Web Service Award

2023-01-18

Bland årets finalister i utmärkelsen Web Service Award återfinns två av it- och kommunikationsbolageet Consids kunder. Det handlar om SBAB och Huge Bostäder.

Emma Fahlstedt
Pressmeddelande

Consid topprekryterar från Gullers grupp

2023-01-13

It- och kommunikationsföretaget Consid topprekryterar ny konsultchef från Gullers grupp. Emma Fahlstedt, som idag är verksam som seniorkonsult och rådgivare, börjar tjänsten som konsultchef och affärsutvecklare på Consid i början av januari.

Consid i media, Pressmeddelande

Debatt: Ett hållbart företagande är räddningen ur krisen

2023-01-12

Peter Hellgren, vd på Consid, och Nathalie Besèr, hållbarhetschef på Consid, debatterar om om vikten av att arbeta mer med hållbarhet inom företag. Ett klimatsmartföretagande är inte bara mer lönsamt, utan även räddningen ur en ekonomisk kris.

Paradigm
Pressmeddelande

Paradigm kan bli Årets Byrå

2023-01-10

Varumärkesbyrån Paradigm har nominerats till den prestigefyllda utmärkelsen ”Årets Byrå”. Det är sjunde året i rad som Consids systerbolag finns bland de utvalda byråerna. Den 8 februari avgörs tävlingen på Cirkus i Stockholm.

Borås Tidning
Consid i media, Pressmeddelande

Debattartikel: Framtidens samhälle byggs just nu, men var finns kvinnorna?

2023-01-09

Peter Hellgren, vd på Consid, och Anna Edstedt, nationellt ansvarig för jämställdhetsplattformen Q by Consid, debatterar i Borås Tidning om vikten av att få fler kvinnor till it-branschen. Digitaliseringens utveckling håller på att fundamentalt förändra samhället - en utveckling som måste bygga på inkludering och jämställdhet.

Resumé Martin: AI för marknadsförare
Consid i media, Pressmeddelande

Consids Martin Edenström i Resumé: ”Ge kunden vad den vill ha innan kunden själv vet om det”

2023-01-04

Martin Edenström skriver i Resumé om hur AI kommer utmana den klassiska marknadsföringen i strävan att ge kunden vad den vill ha - innan kunden själv vet om det.

Consid i media, Pressklipp

Consid porträtteras i Corren

2022-12-28

Den anrika tidningen Corren har tillägnat Consid i Linköping ett stort reportage med bilder. Särskilt fokus har reportern lagt på att beskriva den speciella Consid-andan. 

Vasakronan Peter Elgåker
Consid i media, Pressmeddelande

Vasakronan uppmärksammar Consid

2022-12-15

Vasakronan uppmärksammar Consids vackra kontor och ställer fem frågor till Peter Elgåker, regionansvarig för Consid i Syd.

Venture
Consid i media, Pressmeddelande

Venture porträtterar Consid

2022-12-14

Allt fler företag kämpar förgäves emot den annalkande recessionen. Antalet varsel om uppsägning har fördubblats den senaste månaden, jämfört med tidigare månader i år och prognosen för BNP har sänkts till skrala -0,8 procent för 2023. Men, det finns företag som går mot strömmen. It- och kommunikationsföretaget Consid gör sitt bästa år hittills.

Musikhjälpen
Pressmeddelande

Consid stöttar barn på flykt

2022-12-12

Consid har under flera år engagerat sig för barn på flykt och allas rätt till utbildning. Genom att bidra till Musikhjälpen vill företaget främja en trygg skolgång för barn på flykt, men även ge chansen till barn i Sverige att lära sig mer om it.

Pressmeddelande, Sverige

Consid vinner omfattande ramavtal med Kammarkollegiet

2022-12-05

It- och kommunikationsbolaget Consid vinner upphandlingen av ramavtal med Kammarkollegiet. Det är andra ramavtalet för Consid med Kammarkollegiet på kort tid. Ramavtalet avser it-konsulter inom ledning och styrning och rör sig om ett totalt värde av 1 200 000 000 kronor, över fyra år. 

Dalahäst
Pressmeddelande

Per Thulemark leder Consids expansion i Dalarna

2022-11-30

Per Thulemark, tidigare CIO på Leksands kommun, är etableringsansvarig när nordens snabbast växande it- och kommunikationsbolag, Consid, kommer till Dalarna. Etableringen innebära ett 40-tal nya jobb under de kommande två åren och ambitionen är att skapa nya hållbara arbetstillfällen i regionen.

Oslo
Norge, Pressmeddelande

Consid skriver prestigefullt avtal med Oslo kommune

2022-11-23

Sveriges ledande it- och kommunikations bolag Consid har på korttid efter sin expansion till Oslo redan hunnit göra sig ett namn på den norska marknaden. Företaget har vunnit ett eftertraktat avtal med Norges största arbetsgivare, Oslo Kommune. Ramavtalet sträcker sig över fyra år med ett totalt värde på 650 miljoner norska kronor.

Hamburg
Pressmeddelande

Consid expanderar till Tyskland

2022-11-22

Consid, ett av Sveriges största it-företag, expanderar nu till Tyskland. Företaget siktar på att ha över 130 anställda före utgången 2024. Målsättningen är att bli störst i norra Europa inom fem år. 

Dagens industri
Consid i media, Pressmeddelande, Sverige

Dagens industri om Consid: De är bäst i Sverige

2022-11-17

Hur väl arbetsgivare lever upp till sina medarbetares förväntningar är en viktig måttstock för trivsel. Årets lista över Sveriges bästa arbetsgivare toppas för andra året i rad av konsultbolaget Consid.

Pressmeddelande, Sverige

Consid är Sveriges bästa arbetsgivare – andra året i rad

2022-11-16

För andra året i rad har Consid utsetts till Sveriges Bästa Arbetsgivare. Undersökningen genomförs bland företagets egna medarbetare och avslöjar hur de bedömer sin nuvarande arbetsgivare utifrån ett antal faktorer.

Jönköpings-Posten
Consid i media, Sverige

Jönköpings-Posten: vd Peter Hellgren om miljardbolagets supersiffrorna

2022-11-16

Jönköpings-Posten: "Under en tid som präglas av höga elpriser och allt tunnare plånböcker hos konsumenterna presenterar Consid ännu en stark kvartalsrapport. Enligt vd Peter Hellgren finns det flera förklaringar till varför de har lyckats."

Karriärföretag 2023
Pressmeddelande, Sverige

Consid utnämnda till Karriärföretag för åttonde året i rad

2022-11-15

Sveriges ledande it- och kommunikationsföretag, Consid, har utsett till Karriärföretag 2023. Det är åttonde året i rad som Consid får ta emot den prestigefulla utmärkelsen som delas ut till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Dany Lamm
Pressmeddelande

Årets digitala förebilder korade

2022-11-12

Årets digitala förebilder prisades under den årliga Considgalan på lördagskvällen i Stadshuset i Stockholm. Årets digitala influencer blev Björn Ulvaeus, Årets eQualizer blev Bianca Kronlöf, Årets digitala stjärnskott  blev Peta Tungårnden – Adoore och Dany Lam prisades med Årets digitala hederspris.

War Child Award
Pressmeddelande

Klas Berling och Anki Lidén får War Child Award

2022-11-12

Årets War Child Award går till Klas Berling och Anki Lidén, grundarna av Tim Bergling Foundation, för deras enastående insatser för barn och ungas psykiska hälsa. Prisutdelningen skedde vid en gala i Stockholms stadshus den 12 november.

Tim Bergling
Pressmeddelande

Klas Berling och Anki Lidén får War Child Award

2022-11-12

Årets War Child Award går till Klas Berling och Anki Lidén, grundarna av Tim Bergling Foundation, för deras enastående insatser för barn och ungas psykiska hälsa. Prisutdelningen skedde vid en gala i Stockholms stadshus den 12 november.

Pressmeddelande

Consid prisas i Publishingpriset

2022-11-10

Consid hyllas med ett silver i det prestigefyllda Publisherpriset 2022. Filmen "We´re generation zero", som tagits fram på uppdrag av Malmbergs, visar på ett gediget hantverk och en fingertoppskänsla för att möta efterfrågan.

Pressmeddelande

Chalmersstudenter vinner Considition 2022 efter rysarfinal

2022-11-09

Under natten kammade de två Chalmersstudenterna, Gustav Kalander och Loke Gustafsson, hem segern i årets upplaga av det världsomspännande hackatonet Considition. Tävlingen där deltagarna genom kodning utvecklar nya innovativa lösningar med syfte att bidra till en mer hållbar framtid.

Björn Ulvaeus
Pressmeddelande, Sverige

Björn Ulvaeus kan bli ”Årets digitala influencer”

2022-11-08

Musikskaparen, samhällsdebattören och entreprenören Björn Ulvaeus är nominerad till det prestigefulla priset ”Årets digitala influencer”. Andra nominerade till priset är Greta Thunberg och Matilda Djerf.

Pressmeddelande, Sverige

Consid deltar vid högnivåmöte under COP27

2022-11-07

Klimatkonferensen COP27 i Sharm el-Sheikh i Egypten är i full gång. I tolv dagar ska världens länder redovisa framsteg som gjorts och höjda ambitioner för att nå Parisavtalets mål att hejda den globala uppvärmningen. Consid deltar i COP27 via UN Global Compact.

Pressmeddelande, Sverige

Rekordresultat för Consid under Q3

2022-11-04

It- och kommunikationsföretaget Consid presenterar rekordstarka siffror för tredje kvartalet 2022. Omsättningen ökar med 51,6 procent till 454 Msek, organisk tillväxt. Samtidigt har företaget rekryterat över 460 nya medarbetare sedan årsskiftet.

Globalt hackaton ska hitta lösningar på vår tids största klimatutmaning

2022-11-03

Världens viktigaste e-sportshackaton, Considition, är tillbaka med fokus på en hållbar cirkulär e-handelsleverans. Runt 200 personer har anmält sig för att delta i årets hackaton som går av stapeln den åttonde november.

Magnus Osbeck
Pressmeddelande

Innovationsguru till Consid

2022-10-26

Innovationsexperten Magnus Osbeck rekryteras till it- och kommunikationsbolaget Consid. Magnus Osbeck kommer närmast från Coop där han var Head of Innovation and Digital strategy. På Consid blir det ”handfast innovation” som gäller.

Event, Pressmeddelande

Consid prisas i internationell innovationstävling

2022-10-24

I årets upplaga av “Go Global Award” prisas it- och kommunikationsföretaget Consid för företagets innovationskraft och resiliens, i svåra tider. Priset delades ut vid en gala i Tallinn i helgen.

Pressmeddelande

Consid kan vinna Svenska Jämställdhetspriset

2022-10-21

Consids jämställdhetsarbete uppmärksammas nu av konferensen Forum Jämställdhet. Det är andra året på rad som Consid är nominerade till den prestigefyllda utmärkelsen Svenska Jämställdhetspriset som delas ut i februari 2023.

Kommunals a-kassa
Pressmeddelande

Vinst för Considkund på Sitevision Award

2022-10-20

Consid dominerade starkt i finalfältet på Sitevision Awards 2022 och kammade slutligen hem ett förstapris. Kommunals A-kassa vann i kategorin "Bästa webbplats med marknadsförande syfte" för att den "har en medmänsklig ton och extra stort fokus på användarnas behov".

Halmstads kommun
Pressmeddelande

Halmstads kommun lanserar kampanj för minskad elkonsumtion

2022-10-19

Consid har tagit fram Halmstads kommuns kampanj för att minska skönsång i duschen.

Consid i media, Pressmeddelande

Nya Wermlands-Tidning: Debatt om framtidens arbetsplats

2022-10-18

I Nya Wermlands-Tidning den 18 oktober 2022 debatterar Consids vd Peter Hellgren och Karlstadkontorets chef Christoffer Nilsson om framtidens arbetsplats för ett hållbart företagande.

Göteborg
Pressmeddelande

Consid tecknar prestigeavtal med Göteborg Stad

2022-10-17

It-bolaget Consid har skrivit under ett ramavtal med Göteborg Stad för att säkra myndigheters behov av it-tjänster.

Trollhättan
Pressmeddelande, Trollhättan

Consid vinner upphandling – stärker lokal förankring i Trollhättan

2022-10-14

Consid tar över förvaltningen av Trollhättans Stads Optimizelyserver. Den första september inleddes arbetet som beräknas fortlöpa i två år med chans till förlängning.  

Pressmeddelande, Sverige

Sitevision prisar återigen Considare

2022-10-13

Considmedarbetarna Alexander Gustafsson, Ellinor Hallett och Louise Ohlin får utmärkelsen MVP (Most Valuable Professional) av den svenska CMS-plattformen Sitevision. 

Pressmeddelande

Hälften av finalisterna i Sitevision Awards är Considkunder

2022-10-12

Consid dominerar starkt i finalfältet på Sitevision Awards 2022. Priserna delas ut vid Sitevisiondagarna varje år till webbplatser och intranät som, med hjälp av Sitevision, lyckats skapa upplevelser utöver det vanliga. 

Consids kontor i Karlstad. Soffgrupp och trappa till loft.
Pressmeddelande

Consids kontor i Kalmar och Karlstad – snyggast i Sverige

2022-10-10

”Sveriges Snyggaste Kontor” har nominerat Consids kontor i Kalmar och Karlstad till årets upplaga av tävlingen. Motiveringarna är fyllda med kärlek och respekt för renoveringen och för Consids speciella inredningsstil.

BT debatt
Consid i media, Pressmeddelande, Sverige

Debatt om det hållbara företagandet

2022-10-02

I Borås Tidning 2 oktober 2022 debatterar Consids vd Peter Hellgren och Boråskontorets chef Magnus Arvidsson det hållbara företagandet.

Lia och Jenny
Pressmeddelande

Erfaren kreatörduo till Consid

2022-09-30

Den framgångsrika kreatörduon Jenny Milewski och Lia Eriksson rekryteras till it- och kommunikationsföretaget Consid. Med över 50 års gemensam erfarenhet ska duon stärka Consids CX-erbjudande.

Anpassa dina datapreferenser

Vi använder data för att analysera trafik på vår webbplats och dela information om användningen till våra analyspartners. Du kan läsa mer och ändra dina val på vår sida om datahantering och cookies. Läs mer på vår sida om datahantering och cookies.

Funktionella cookies känner igen dig på vår webbplats och kommer ihåg dina tidigare valda inställningar. Dessa kan inkludera det språk du föredrar, platsen du befinner dig på, lyssna på ljud eller titta på en video. En blandning av cookies från första och tredje part används.

Marknadsföringscookies används för att samla in data om hur vår webbplats används, vilka sidor som besöks oftast eller om du får felmeddelanden på vissa webbsidor. Ibland behöver vi information om din ålder, kön och intresse. Vi delar ibland vissa begränsade aspekter av dessa data med tredje part i reklamsyfte, till exempel Google. Informationen kan omfatta användarens plats, sökhistorik, YouTube-historik och data från webbplatser som fungerar med Google, och den används för att tillhandahålla aggregerad och anonymiserade insikter om användarbeteende på flera enheter.

Nödvändiga cookies är absolut nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt. Denna kategori innehåller endast cookies som garanterar grundläggande funktioner och säkerhetsfunktioner på webbplatsen. Dessa cookies lagrar ingen personlig information.

Prestandacookies är cookies som används specifikt för att samla in data om hur vår webbplats används, vilka sidor som besöks oftast eller om du får felmeddelanden på vissa webbsidor. Dessa cookies övervakar endast webbplatsens prestanda när användaren interagerar med den. Ingen av denna information kan användas för att identifiera dig. Allt är aggregerat och därför anonymiserat.