Anebyhusgruppen väljer Consid som digital partner

Pressmeddelande / 2020-06-29

Anebyhusgruppen är en hustillverkare styckehus, grupphus och volymhus med säte i Åseda. Nu vill de ta ett helhetsgrepp kring digitalisering och väljer därför Consid som digital partner i den fortsatta utvecklingsresan. En förstudie kring webben blir ett första steg och webbplattformen som valts är Episerver.

Att nå målgruppen och att tydligt kunna guida potentiella kunder i att köpa hus är några av de strategiska mål som Anebyhusgruppen givit Consid som bakgrund i förstudien till den påbörjade digitala resan som bolaget ämnar göra. Tidigare har man arbetat med en webbyrå men har nu valt en helhetsleverantör inom digitalisering för att kunna ta ett nytt helhetsgrepp.

– Vi är jätteglada över att nu kunna berätta att Consid blir vår partner i det fortsatta arbetet i att på ett bättre och mer pedagogiskt sätt kunna guida våra kunder vid ett eventuellt husköp och förenkla kundresan. Än så länge är vi bara på förstudien men vi ser redan fram emot det fina slutresultatet, säger Elin Ivarsson, Marknadskommunikatör på Anebyhusgruppen.

Webbplattformen blir en Episerver lösning, detta på grund av att flera av medarbetarna på Anebyhusgruppen tidigare arbetat i det formatet, att de upplever verktyget som enkelt och att det ger många möjligheter utifrån de mål som efterfrågats.

– Vi ser fram emot att hjälpa Anebyhusgruppen i att utveckla deras redan på började digitala resa. Vårt mål blir precis som Anebyhusgruppen att hjälpa kunderna med deras husdrömmar, säger Tobias Sandqvist, Kundansvarig på Consid.

http://Therese%20Eriksson%20Varumärkesansvarig%20Consid

Therese Eriksson

Presskontakt

therese.eriksson@consid.se 073-326 54 34

Ta del av fler nyheter

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser