Årets vd council startas

Ett vd-nätverk för att göra verklig skillnad

Pressmeddelande /2018-11-20

Ledarskapssajten Motivation.se premierade förra veckan för sjunde året i rad fyra företagsledare till Årets VD 2018. Nu initierar Per Winblad, vd och chefredaktör på Motivation.se och Peter Hellgren, vd på Consid och tidigare vinnare av utmärkelsen, nätverket Årets VD Council för att åstadkomma verklig samhällsförändring.

Peter Hellgren blev Årets VD 2016 i kategorin mellanstora företag och var även i år en av finalisterna i kategorin stora företag. Peter Hellgren har tillsammans med Motivation.se, som ligger bakom utmärkelsen Årets VD, initierat ett exklusivt vd-nätverk bestående av tidigare vinnare av utmärkelsen Årets VD. Nätverket, som fått namnet Årets VD Council, ska fungera som ett kontaktnät mellan de ledare som idag har möjligheten att påverka Sveriges näringsliv och syftet är att deltagarna tillsammans ska kunna åstadkomma verklig samhällsförändring. Peter Hellgren berättar vidare kring nätverket:

– Det är alltid viktigt att samarbeta och dra nytta av varandras erfarenheter och kompetens, varför jag efter att ha vistats med vinnarna av utmärkelsen Årets VD kände att en ytterligare kontaktyta behövdes. Tanken med nätverket är att samla ledare inom olika branscher för att tillsammans ta oss an utmaningar och åstadkomma samhällsförändring för de frågor vi brinner för, på riktigt, menar Hellgren.

Per Winblad, vd och chefredaktör på Motivation.se, berättar vidare om nätverket:

– Årets VD Council blir ett innovativt och kraftfullt nätverk med några av landets mest framstående vd:ar. Syftet är att gemensamt hitta nya lösningar på de utmaningar vi alla som ledare står inför idag när det gäller såväl samhällsutvecklingen som utmaningarna på arbetsmarknaden. På sikt kommer vi även utvidga nätverket med möjlighet för alla vd:ar som varit nominerade till Årets VD att vara med, avslutar Winblad.

Första träffen i Årets VD Council sker i januari 2019.

Om Motivation.se och Årets VD

Ledarskapssajten Motivation.se har funnits sedan 2011 och har idag 75 000 läsare i månaden och 9 700 medlemmar. Motivation.se vill vi fungera som en guide till ett värderingstyrt ledarskap. Utmärkelsen Årets VD arrangeras av ledarskapssajten Motivation.se för att uppmärksamma och premiera goda förebilder bland Sveriges vd:ar. Genom det goda exemplets makt vill Motivation.se vara med och påverka till ett värderingsstyrt ledarskap och en positiv utveckling av Svenskt näringsliv. Nomineringarna till Årets VD 2019 tas emot mellan den 1 maj och 31 augusti. Läs mer på åretsvd.se.

http://Therese%20Eriksson%20Varumärkesansvarig%20Consid

Therese Eriksson

Presskontakt

therese.eriksson@consid.se 073-326 54 34

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser