2020-12-15

Ny topprekrytering – Carl Nakamura

Cloud-experten Carl Nakamura till Consid

It- och kommunikationsföretaget Consid har rekryterat Carl Nakamura som ansvarig för det nya affärsområdet Cloud. Carl Nakamura kommer närmast från Microsoft där han arbetat med affärsutveckling. 

Carl Nakamura har en gedigen bakgrund inom IT och har sedan 1999 haft olika ledande roller inom IT-branschen.

– Carl har en lång och bred erfarenhet av att jobba strategiskt och operativt med digitala frågor. Han är en kunnig och målinriktad ledare med de egenskaper som krävs för att starta upp detta nya och viktiga affärsområde för Consid. Vi är glada att få välkomna Carl till oss, säger Peter Hellgren, vd för Consid.

Affärsområde Cloud lanseras i januari 2021. Kärnan i det nya affärsområdet är att hjälpa kunder att strategiskt använda molntjänster för att öka omsättning och minska kostnader samt att hantera risker med molnlagring. Consid har ett 50-tal experter på området i dagsläget, spridda över hela landet.

-Consids entreprenörsanda tilltalar mig oerhört. Jag är så glad över att jag har fått förtroendet att etablera och leda utvecklingen av ett affärsområde från vision till realisering tillsammans med väldigt kompetenta personer i min närhet. Det kunde jag inte tacka nej till. Jag ser fram emot att få leda och utveckla verksamheten till att bli det självklara valet vid användandet av molntjänster, säger Carl Nakamura.

Carl Nakamura tillträder sin tjänst den 11 januari 2021.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter