Cloud-experten Carl Nakamura

Ny affärsområdesansvarig

Det har blivit dags för Carl att kliva in i rollen som affärsområdesansvarig för Cloud på Consid – läs mer!

Möt Carl Nakamura

I sin roll kommer Carl ansvara för lönsam tillväxt inom Cloud genom att stötta regionerna med försäljning och sammanhållande forum för konsulter med utveckling och go-to-market av erbjudande, inkl. kompetensutveckling inom både teknik och försäljning samt partnerskap och allianser.

Carl kommer närmast från Microsoft och en roll som affärsutvecklare och dessförinnan som specialistsäljare för Cloud. Han har varit verksam i IT-branschen sedan 1998 i roller som konsult, tjänsteägare, säljstöd, konsultchef och managementkonsult med erfarenhet från de flesta branscher. Han är en kunnig och målinriktad ledare, vilket är precis vad Consid behöver för att kunna starta upp detta viktiga affärsområde. Consid har redan ett 50-tal experter på området, spridda över hela landet.

– Jag är väldigt glad och tacksam för möjligheten och förtroendet att leda affärsområdet Cloud på Consid. Att få skapa magi för våra kunder och utvecklas tillsammans med kompetenta och drivna kollegor genom att använda kunskap och erfarenhet som plattform för att hjälpa våra kunder på sin digitala resa är ett härligt uppdrag. Jag fastnade för Consids entreprenörsanda, höga energi och ambitiösa tillväxtmål”, säger Carl.

Carl bor i södra Stockholm med sin sambo Pirkko och 3 av 5 barn/ungdomar som fortfarande bor hemma. På fritiden pysslar han med hemautomation och tränar veteranhockey.

Vi säger varmt välkommen till Carl Nakamura!

- Jag fastnade för Consids entreprenörsanda, höga energi och ambitiösa tillväxtmål.

Carl Nakamura, affärsområdesansvarig

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser