2020-11-27

Consid är Årets Employer-branding Företag

PRESSMEDDELANDE 2020-12-30

Consid är Årets Employer-branding Företag

Consid är “Årets employer branding-företag 2021”, en utmärkelse som ges av företaget Universum. Enligt motiveringen har Consid “stått för en enorm kontinuitet i frågorna, och säkerställt företagsledningens stora engagemang i attraktionsfrågorna”.

Therese Eriksson
Consid

– I vår bransch, där vi är extra konkurrensutsatta är just Employer branding så otroligt viktigt. Vi jobbar väldigt hårt med detta vilket bland annat har sig uttryck i vår jämställdhetsplattform Q Rendezvous, på sociala medier och årliga gala i Stadshuset, säger Therese Eriksson, marknads- och varumärkeschef på Consid.

Consid är ett av fem företag som i år får ta emot utmärkelsen. I juryn finns bland andra Ann Surtell, HR-chef Team Olivia AB, och Claes Peyron Managing Director Nordics Universum. Motiveringen lyder i sin helhet:

“Detta företag har stått för en enorm kontinuitet i frågorna, och säkerställt företagsledningens stora engagemang i attraktionsfrågorna. Man har i arbetet visat upp en bred bild av arbetsgivaren vilket attraherat såväl ekonomer som systemvetare. Resultaten i attraktionsarbetet är stabila över tid, vilket visar på ett långsiktigt arbete. Man har vidare en inspirerande karriärssida som ger ytterligare djup till erbjudandet. Arbetsgivaren är vidare aktivt i både hållbarhet och jämnställdhetsfrågorna. Vi tycker därför samlat att denna arbetsgivare kan utgöra en förebild för många andra.”

– Vi vill att våra kontor ska vara en mötesplats mer än en arbetsplats. Just i år har dessa ytor blivit digitala och har varit otroligt uppskattade bland våra medarbetare. Vi tror inte på att ställa in utan ställa om, säger Therese Eriksson.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter