PRESSMEDDELANDE: 2020-10-13

Consid blir Kristinehamns kommuns digitaliseringspartner

Kristinehamns kommun i Värmland väljer Consid som ny partner för att driva digitaliseringsarbetet framåt. Consid kommer främst att leverera kompetens kring kommunens externa webbplattform.

– Vi är väldigt stolta över att Kristinehamns kommun väljer Consid som leverantör. Att få vara med och driva digitaliseringsarbetet framåt känns extra roligt. Det är bra att vi finns på plats i Karlstad och kan erbjuda expertis lokalt i Värmland, säger Christoffer Nilsson, kontorsansvarig för Consid i Karlstad.

Christoffer Nilsson
Christoffer Nilsson

Avtalet gäller under ett års tid och omfattar utveckling, design, förvaltning och utbildning av kommunens externa webb. Bland annat kommer plattformen att flyttas över till Episerver DXP Content Cloud. Stort fokus kommer också att läggas på att anpassa webbplatsen till det nya EU-direktivet om tillgänglighetskrav, som syftar till att öka tillgängligheten för besökarna.

– Genom att migrera webben till Episerver DXP Content Cloud, skapar vi förutsättningar för kommunen att enkelt driva digitaliseringsarbetet framåt själva. Det ska vara lätt och lustfyllt, säger Christoffer Nilsson.

http://Nathalie%20Besèr

Nathalie Besèr

Presskontakt

nathalie.beser@consid.se 073-056 70 30

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser