Consid ny strategisk och digital partner till Jula

“Consid har visat att de förstår vår affär och våra utmaningar och är den strategiska digitala partner som Jula behöver.”

Pressmeddelande / 2020-03-02

Det står nu klart att Consid blir retailkedjan Julas nya strategiska och digitala partner, ett uppdrag som bland annat kommer innefatta utvecklingen av nya Jula.se.

Den digitala helhetsleverantören Consid tecknar nu avtal med Jula avseende utveckling av nya jula.se och blir därmed ny strategisk digital partner till retailkedjan. Jula är inne i ett spännande skede då de ser stor potential i sina digitala affärer och nu väljer att göra stora förändringar i sin digitala plattform för att kunna skala upp sina digitala affärer och möta kundernas behov och krav både i närtid och på sikt.

– Consid har visat att de förstår vår affär och våra utmaningar och är den strategiska digitala partner som Jula behöver för att bygga en hållbar digital affärsplattform som tillåter Jula att utvecklas i takt med att köpbeteenden förändras och nya tekniska hjälpmedel utvecklas, säger Johan Thorell, Online Manager på Jula.

Initialt har samarbetet inneburit en genomlysning av Julas digitala affär med fokus på tre områden; strategi, verksamhet och teknik – ett arbete som pågått under 2019 nu landat i en ny Enterprisearkitektur. Parallellt med att Jula utvärderar ny teknik som matchar sin nya arkitektur pågår ett design- och kravställningsarbete. Parallellt startar vi i ett första utvecklingsprojekt av Julas nya toppmoderna frontend-lager till nya Jula.se.

– Det känns otroligt roligt att vi fått förtroendet att hjälpa Jula på deras digitala resa. Vi ser fram emot ett spännande och långsiktigt samarbete, säger Gustav Enocksson, Enterprise Sales Executive på Consid.

http://Therese%20Eriksson%20Varumärkesansvarig%20Consid

Therese Eriksson

Presskontakt

therese.eriksson@consid.se 073-326 54 34

Ta del av fler nyheter:

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser