2022-09-01

Consid dominerar Publishingprisets finalstartfält

PRESSMEDDELANDE 2022-09-01

Consid står bakom sex av bidragen i årets final av Publishingpriset. Bland annat finns två informationsprodukter som Consid tagit fram för Sjöfartsverket. Men bland finalbidragen finns också filmen “Välkommen hem till Consid i norr”, som marknadsför företaget självt. 

-Det är otroligt roligt. Consid har i år visat att företaget är en storspelare inom PR- och byråbranschen. Vi har vuxit dramatiskt och kombinationen av att vara en digital gigant, samtidigt som den mänskliga kommunikationsbyrån har visat sig vara ett framgångsrecept, säger Peter Hellgren vd på Consid.

Publishingpriset är en årlig jurybedömd pristävling för filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker. Priset premierar lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. Publishingpriset är genom sin breda bedömning och sitt omfattande tävlingsområde Sveriges mest heltäckande kommunikationstävling.

Juryn består av verksamma kommunikatörer som fotografer, grafiska formgivare, filmproducenter, journalister, redaktörer och UX designers. De granskar, värderar och jämför tävlingsbidragen, som bedöms utifrån ett antal kriterier. Bedömningskriterierna och juryns rangordningspoäng är offentliga.

Finalen avgörs 9 november vid en gala.

Consids bidrag är:

Svenska Livräddningssällskapet – Mina hjältar
Consid i samarbete med Bjerner Media på uppdrag av Svenska Livräddningssällskapet.

Ett uppblåst självförtroende flyter inte
Consid Communication i samarbete med Bjerner Media på uppdrag av Sjöfartsverket.

Sjörapporten
Consid Communication på uppdrag av Sjöfartsverket.

Välkommen hem till Consid i norr.
Consid AB.

We’re Generation Zero
Consid AB på uppdrag av Malmberg.

Att bygga tyst är en konst.
Consid AB på uppdrag av Heda Sand & Betong.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter