2022-09-22

Consid expanderar till Alingsås

PRESSMEDDELANDE 2022-09-21

Sveriges ledande it- och kommunikationsföretag, Consid, är nominerat till ”Årets Karriärföretag”. Enligt motiveringen är Consid den perfekta arbetsgivaren för unga talanger.

-Det här är ännu ett kvitto på att det vi gör fungerar. Ända sedan vi startade företaget, för 22 år sedan, har målet varit att skapa en arbetsplats som vi själva vill jobba på och som kvalitetsmedvetna kunder vill jobba med. Som anställd ska man både utmanas och få balans i livet, säger Peter Hellgren, vd och grundare av Consid.

Sedan 2011 har Karriärföretagen utsett företag, organisationer och myndigheter som erbjuder bäst karriärmöjligheter för studenter och nyutexaminerade talanger. Cirka 1 000 aktörer uppfyller varje år grundkriterierna avseende antal anställda, omsättning, löpande rekryteringsarbete och att man utmärker sig som en god arbetsgivare. Dessa aktörer har sedan blivit granskade av en expertpanel som bland annat betygssätter karriärsidor på webben, närvaro i sociala medier och attraktionskraft som arbetsgivare. I det sista urvalssteget utser en jury de 100 företag som slutligen blir Årets Karriärföretag.

Det är åttonde året i rad som Consid blir Karriärföretag, men i år är Consid alltså även nominerat till den prestigefyllda titeln “Årets Karriärföretag” i kategorin it.

Motiveringen lyder:

“Consid utmärker sig med deras varma företagskultur som både imponerar och inspirerar. Det bjuds på en stor arbetsglädje vilket är ett kvitto på ett gediget employer branding-arbete. Consid är den perfekta arbetsgivaren för unga talanger som vill ha en trygg och spännande karriär. Med många initiativ för att skapa en attraktiv arbetsplats är Consid härmed nominerad till priset Årets Karriärföretag 2022.”

Vinnarna kommer att presenteras under Stora Karriärdagen den 5 Oktober.

 

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter