PRESSMEDDELANDE 2021-01-22

Consid fördubblar kontorsytan i Helsingborg

Consid i Helsingborg växer så det knakar – bokstavligen. Nu slås nämligen väggarna till intilliggande lokaler ut, så att kontorsytan kan fördubblas efter de senaste årens tillväxt.

 

Christian Rydström
Christian Rydström, Consid Helsingborg

 IT-konsultbolaget Consid fortsätter att expandera. På kontoret i Helsingborg har personalstyrkan ökat med trettio stycken anställda sedan starten 2018, vilket lett till ett stort behov av större lokaler.

–  Nu fördubblar vi kontorsytan för att kunna fortsätta växa. Med de nya lokalerna kan vi erbjuda våra anställda, befintliga såväl som blivande, en trevlig mötesplats i centrala Helsingborg. Efterfrågan på våra tjänster är fortsatt hög i Helsingborgsregionen och vi letar efter nya kollegor inom digitalisering som vill jobba på ett av Sveriges snabbast växande bolag som dessutom har Sveriges nöjdaste medarbetare, säger Christian Rydström, kontorschef på Consid Helsingborg.

Trångboddheten har märkts ett tag, med brist på bland annat mötesrum – men att flytta till större lokaler har många på kontoret känt tveksamhet inför. Lokalerna mitt i stan, på Kungsgatan 2, har varit mycket populära.

– Vi stormtrivs! Här har vi nära till bra kommunikationsmöjligheter, nära till stan med alla dess bekvämligheter och dessutom en fantastisk utsikt över sundet, säger Christian Rydström entusiastiskt.

Den perfekta lösningen hittades därför i en överenskommelse med fastighetsbolaget Castellum om att fördubbla kontorsytan genom möjligheten att överta intilliggande affärslokaler.

– Renoveringen av de nya lokalerna påbörjas omgående, så att vi står redo att välkomna våra anställda tillbaka till jobbet den dag som pandemin släpper sitt grepp och vi får möjlighet att samlas och umgås på jobbet igen, avslutar Christian Rydström.

http://Nathalie%20Besèr

Nathalie Besèr

Presskontakt

nathalie.beser@consid.se 073-056 70 30

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser