2019-09-10

Från 0 till 20 anställda på ett halvår i Nyköping

It-bolaget Consid är på stark frammarsch i Nyköping. I maj i år öppnades dörrarna till Consids Nyköpingskontor. En nyetablering, som på bara några få månader, har gått från 0 till 20 anställda med ambitioner om fortsatt expansiv tillväxt. Resan har med andra ord bara börjat. För koncernen i stort siktar man på att passera miljarden innan utgången av 2019.

Den nationella framgångskoncernen Consid AB har under årets gång visat upp finansiella toppresultat. Med över 900 anställda och en omsättning på 505 miljoner, efter första halvåret, är bolaget minst sagt på framfart. I år har IT-jätten satt upp miljardmål till årsskiftet 2019/2020 och prognosen ser lovande ut. Peter Hellgren, VD och grundare av Consid säger:

– För en tid sen tittade vi på etableringsmöjligheterna i Nyköping och slogs över den enorma utvecklingspotential som finns runt omkring Nyköpingsområdet. Vi kunde inte låta bli agera på detta. Från det att vi startade till nu, 6 månader senare, har bolaget växt från 0 till 20 medarbetare. Men vi låter oss inte stanna upp här – nu har en ny framtidsvision formulerats — vi strävar och har som målsättning att bli Nyköpings största konsultbolag inom IT och digitalisering 

Andreas Claesson tillsattes i augusti i år som ansvarig att driva Consids verksamhet i Nyköping. Han ställer sig ödmjukt inför det faktum att bolaget visat upp toppresultat det senaste halvåret men menar på att det stora uppdraget ligger framför dem.

– Vi vill att Consid ska bli den mest attraktiva arbetsplatsen i Nyköping när det kommer till IT och digitalisering. Vägen ditt är nog varken okomplicerad eller enkel men vi är beredda på att ta oss an utmaningen, säger Andreas Claesson, platschef i Nyköping.  

Andreas fortsätter:

– Jag ser det som min yttersta uppgift att se till så att vi skapar en kultur där kollegor trivs och mår bra samt där vi kan utvecklas tillsammans, både som kontor men även med och åt våra kunder. Jag ser fram emot att fortsätta växa i Nyköping och att få med fler på tåget. 

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter