2021-04-19

Consid huvudpartner till Uppstart Sverige

Consid är huvudpartner till Uppstart Sverige

It- och kommunikationsföretaget Consid blir huvudsponsor till Dagens Industris stora event i höst: Uppstart Sverige. Consid intar den stora scenen och kommer där att presentera en nyutkommen bok om Sverige efter pandemin.

-Uppstart Sverige har beskrivits som det alternativa Almedalen och fokus kommer helt vara på att kickstarta Sverige efter pandemin. Det är otroligt spännande att vara huvudsponsor till Uppstart Sverige och speciellt roligt att vi kommer att ta tillfället i akt och presentera en bok om det digitala livet efter pandemin, säger Peter Hellgren vd för Consid.

Uppstart Sverige pågår 7 och 8 september och kommer att handla om svensk och global ekonomi och näringslivet efter pandemin. Speciellt fokus läggs vid digitalisering och den digitala transformationen. Det är Di-gruppen som arrangerar eventet och konceptchef är Thomas Danielsson.

-Vi kommer att skapa årets största digitala mötesplats för beslutsfattare i näringsliv, politik, offentlig sektor och organisationer. Det blir en samlingsplats där beslutsfattare kan diskutera och nå samsyn i de avgörande framtidsfrågorna för Sverige och gemensamt sätta upp mål för det kommande året, säger Thomas Danielsson.

Consid finns på plats under bägge dagarna och vd Peter Hellgren finns tillgänglig för samtal och diskussioner.

-Sverige och världen har tryckt på fastforwardknappen inom vissa områden gällande digitalisering. Det ska bli intressant att sätta fingret på vad som egentligen har hänt och hur det kommer att påverka oss, säger Peter Hellgren.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter