2019-11-12

Consid ingår avtal med Naturvårdsverket.

Den snabbväxande IT-konsulten Consid har ingått ett avtal med den statliga myndigheten Naturvårdsverket. Syftet är att förse myndigheten med IT-tjänster inom applikationsförvaltning och systemutveckling. Avtalet löper över en treårsperiod med möjlighet till två års förlängning och beräknas omfatta 15 000 timmar årligen.

IT-konsultbolaget Consid har ingått ett avtal med den statliga myndigheten Naturvårdsverket, vars uppgift bland annat är att arbeta för att främja en hållbar utveckling för miljön på uppdrag av regeringen. Syftet med samarbetet ligger i att bistå Naturvårdsverket med IT-konsulttjänster inom applikationsförvaltning och systemutveckling. Peter Hellgren, vd på Consid, ser fram emot samarbetet:

– Naturvårdsverket är en spännande och viktig myndighet i Sverige. Att få inleda ett samarbete och leverera vårt erbjudande till dem känns väldigt roligt. Med vår långa och breda kompetens är jag övertygad om att vi, i rollen som strategisk samarbetspartner, tillsammans med Naturvårdsverket kommer att vidareutveckla och effektivisera deras applikationer på bästa möjliga sätt, berättar Hellgren.

Avtalet löper initialt över en treårsperiod med möjlighet till totalt två års förlängning och beräknas omfatta cirka 15 000 timmar per år.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter