Consid ingår ramavtal med Telenor Connexion

Pressmeddelande / 2019-10-11

IT-konsultbolaget Consid ingår ramavtal med Telenor Connexion –ett helägt dotterbolag inom Telenor Group som är specialiserat på att leverera globala IoT tjänster till stora internationella företag . Avtalet löper tills vidare.

Det var i juni som Telenor Connexion bjöd in till upphandling med målet att skriva kontrakt med ett fåtalleverantörer. Consid valdes då ut till en av ramavtalsleverantörerna. Avtalet spänner över flera olika roller och berör samtliga orter i Sverige som Telenor Connexion är verksamma.

– Det känns oerhört roligt och spännande att få arbeta med Telenor Connexion som är en av de viktigaste aktörerna inom IoT. Att bli vald i hård konkurrens visar dessutom på Consids leveranskapacitet i både Stockholm, Göteborg och Karlskrona och att vi har en historik av att våra konsulter levererar bra resultat till ett bra pris, säger Peter Thorman, affärsutvecklare på Consid.

Under den knappa tid som gått sedan avtalet tecknades har Consid fått flera förfrågningar och arbetet är nu i rullning.

Vi ser fram emot vårt samarbete tillsammans med ett så stabilt bolag som Consid då de besitter den kompetens vi eftersöker för att kunna utveckla vårt erbjudande ytterligare, säger Johan Björkman, inköpschef på Telenor Connexion.

http://Therese%20Eriksson%20Varumärkesansvarig%20Consid

Therese Eriksson

Presskontakt

therese.eriksson@consid.se 073-326 54 34

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser