2019-10-11

Consid ingår ramavtal med Telenor Connexion

IT-konsultbolaget Consid ingår ramavtal med Telenor Connexion –ett helägt dotterbolag inom Telenor Group som är specialiserat på att leverera globala IoT tjänster till stora internationella företag . Avtalet löper tills vidare.

Det var i juni som Telenor Connexion bjöd in till upphandling med målet att skriva kontrakt med ett fåtalleverantörer. Consid valdes då ut till en av ramavtalsleverantörerna. Avtalet spänner över flera olika roller och berör samtliga orter i Sverige som Telenor Connexion är verksamma.

– Det känns oerhört roligt och spännande att få arbeta med Telenor Connexion som är en av de viktigaste aktörerna inom IoT. Att bli vald i hård konkurrens visar dessutom på Consids leveranskapacitet i både Stockholm, Göteborg och Karlskrona och att vi har en historik av att våra konsulter levererar bra resultat till ett bra pris, säger Peter Thorman, affärsutvecklare på Consid.

Under den knappa tid som gått sedan avtalet tecknades har Consid fått flera förfrågningar och arbetet är nu i rullning.

Vi ser fram emot vårt samarbete tillsammans med ett så stabilt bolag som Consid då de besitter den kompetens vi eftersöker för att kunna utveckla vårt erbjudande ytterligare, säger Johan Björkman, inköpschef på Telenor Connexion.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter