2020-11-16

Consid är Karriärföretag – för sjätte året i rad

Consid är Karriärföretag

Consid har gjort det igen! För sjätte året i rad har IT- och kommunikationsföretaget blivit utsett till “Årets Karriärföretag”. Utmärkelsen delas ut till de 100 arbetsgivare i Sverige som anses vara mest attraktiva för studenter och yrkesverksamma att göra karriär på. 

– Vi är verkligen glada att vårt arbete att göra Consid till en trivsam arbetsplats där man som anställd både ska kunna utmanas och få balans i livet uppmärksammas, säger Peter Hellgren, vd Consid.

Sedan 2011 har Karriärföretagen utsett företag, organisationer och myndigheter som erbjuder bäst karriärmöjligheter för studenter och nyutexaminerade talanger. Cirka 1 000 aktörer uppfyller varje år grundkriterierna avseende antal anställda, omsättning, löpande rekryteringsarbete och att man utmärker sig som en god arbetsgivare. Dessa aktörer har sedan blivit granskade av en expertpanel som bland annat betygssätter karriärsidor på webben, närvaro i sociala medier och attraktionskraft som arbetsgivare. I det sista urvalssteget utser en jury de 100 företag som slutligen blir årets Karriärföretag.

Peter Hellgren, vd Consid
Peter Hellgren, vd Consid

– Att bli Karriärföretag är en kvalitetsstämpel på ett professionellt utfört employer branding-arbete och det är ett område som vi har lagt stor vikt vid. Nyligen blev vi även utsedda till Sveriges Bästa Arbetsgivare av Universum och årets Gasellföretag av Dagens Industri vilket är ytterligare kvitton på att detta arbete har gett goda resultat.

Juryns motivering i år lyder: ”Consid är ett av Sveriges attraktivaste arbetsgivare på grund av deras fantastiska employer branding-arbete. De har en familjär företagskultur som tydligt visar stor stolthet för sitt arbete. Med unika karriärmöjligheter och bra stöd från ledningen blir man garanterad en trygg arbetsplats. Consids hemsida och digitala kanaler är av högsta kvalité. De kombinerar modernitet och innovation med lekfullhet vilket alltid fångar vårt intresse. På ett inspirerande sätt lyckas Consid alltid ha sina medarbetare i rampljuset. Med ett välfungerande samarbete mellan HR och marknad skapar de tillsammans en fantastisk arbetsplats. Karriärföretagen utser härmed Consid till ett av Sveriges Karriärföretag 2021.”

Listan över samtliga Karriärföretag 2019 finns på: https://karriarforetagen.se
Läs mer om lediga jobb på Consid: https://consid.se/lediga-tjanster/

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter